OstroVit Alte vitamine

Alte vitamine de la producător OstroVit - este o categorie ce conține în principal produse cu diverse vitamine, precum vitamina K. Această vitamină liposolubilă se găsește, spre exemplu, în alimentele animale și elemente fermentate. În plus, este produsă și de bacteriile din intestinul uman, ceea ce contribuie la un aport suficient al acestei vitamine.

Forma principală este vitamina K1 (filochinona), care se găsește în principal în legumele cu frunze verzi. Pentru o absorbție mai bună, este ideal să le stropiți, spre exemplu, cu ulei de măsline. O altă formă este vitamina K2 (menachinona), care este în principal de origine bacteriană. Aceasta se găsește în cantități mici în diferite tipuri de alimente animale și fermentate. Cu toate acestea, este produsă și de către bacteriile intestinale (microbiom).

Funcția sa principală este de a ajuta la coagularea normală a sângelui și la menținerea sănătății oaselor. Dacă vreți să fiți siguri că aveți un aport suficient din această vitamină, o puteți consuma cu ajutorul alimentației sau sub formă de suplimente nutritive. Aportul zilnic recomandat al acestei vitamine este între 60-80 μg.

Dacă doriți să aflați mai multe informații și despre alte vitamine, clasificarea acestora, funcțiile, dozele recomandate și semnele de deficiență și aport excesiv, consultați articolul nostru intitulat Ghidul complet pentru vitamine: ce rol au, cum să depistați deficiența acestora și cât de mult să consumați?

Afișați mai multe

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. NOW Foods (4)
 2. GymBeam (3)
 3. OstroVit (1)
Aromă
 1. coacăze negre (1)
Gramaj (g)
 1. 300 g (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Etichetele produselor
 1. New (1)
 2. Vegan (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Good Night - OstroVit
  Good Night - OstroVit
  0%
  0% (0)
  42,90Lei

1 Produs