Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-Glutamina - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
89 %

L-Glutamina este o glutamină 100% pură, un aminoacid frecvent întălnit în ţesuturile musculare ce creează o stare anti-catabolică.  Aceasta este crucială pentru regenerarea şi reducerea distrugerii ţesuturilor musculare. În plus, glutamina susţine formarea hormonului de creştere şi se recomandă administrarea ei atat bărbaţilor, cat şi femeilor, al căror organism este supus la stresul antrenamentelor intense.

În stoc
Preţ special   68,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

L-Glutamina 100% pură creează o stare anti-catabolică şi susţine producția hormonului de creştere

L-Glutamina este aminoacidul cel mai frecvent întălnit în țesutul muscular, astfel încât pentru creșterea musculară este unul crucial. Administrarea pe termen lung a glutaminei produce în primul rând o stare anti-catabolică, iar în al doilea rând, sprijină producția hormonului de creștere. Glutamina este un aminoacid esențial - în timpul perioadelor de stres, precum în timpul bolilor şi a antrenamentelor dificile, mușchii și sistemul imunitar au nevoie de atât de multa glutamină, incât organismul în sine nu o poate furniza, şi de aceea este nevoie de suplimentarea ei. Suplimentarea continuă cu glutamină scade degradarea musculară si are un efect pozitiv asupra nivelului hormonului de creștere - administrarea orală cu 2 g creşte de patru ori nivelul hormonului de creștere.

 

scitec lglutamina

 

L-Glutamina şi beneficiile sale

  • L-Glutamină 100% pură
  • ridică nivelul hormonului de creştere
  • reglează echilibrul aminoacizilor
  • susţine creşterea şi regenerarea musculară
  • susţine sistemul imunitar
 

Ingrediente

L-Glutamină 100% pură.

 

Mod de administrare

Dizolvaţi 1 portie (6 g = ½ cupă) în 250 ml de apă sau un alt lichid preferat şi agitaţi bine. Administraţi înainte, în timpul şi după antrenament, sau oricând doriţi, de exemplu înainte de culcare.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 portie(6 g)
L-glutamină6000 mg
Recenzii clienți

L-Glutamina - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:L-Glutamina - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

L-Glutamina - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul