Crea-Bomb 660 g - Scitec Nutrition

Evaluarea:
90 % of 100
90 % (4)
Producător: Scitec Nutrition

Crea-Bomb este o creatină multi-component, ce conține până la 6 forme dezvoltate de creatină și în plus este aromatizată. Această formulă de creatină "bombardează" celulele musculare și este îmbogățită cu taurină pentru a maximiza volumul masei musculare. Crea Bomb conține tricreatină malat și dicreatină malat, creatină monohidrat MicronTec-micronizată, creatină-etil-ester si creatină gluconat.

Indisponibil pe termen lung

Crea-Bomb - combinație de 6 forme de creatină, îmbogățită cu amioacizi anabolici pentru maximizarea volumului masei musculare

Crea-Bomb este un supliment cu creatină, un concept hibrid, complex. Este cu mult mai eficientă decât pudra de creatină tradițională, pentru că această CREABOMB include 6 forme special dezvoltate de creatină și în plus este aromatizată. În funcție de metoda de utilizare, conține un săculeț de 1 până la 2 doze. CREA-BOMB este noua formulă de creatină universală pentru bombardarea celulelor musculare! Formulă multi-component, ce cuprinde tricreatină malat și dicreatină malat, creatină monohidrat Micron Tec-micronizată, creatină-etil-ester, creatină-orotat si creatină-gluconat. Rețeta este îmbogățită cu taurină, un aminoacid anabolizant, pentru a maximiza volumul de masa musculara.

       

creatina crea bomb scitec

 

Crea-Bomb și beneficiile sale

  • combină până la șase tipuri de creatină
  • aromatizată, fără adaos de zahăr
  • 10 substanțe active
  • suplimentat cu taurină - un aminoacid anabolic
  • îmbogățită cu magneziu și vitamina B3
  • nu conține aspartam
  • nu conține nici calorii

 

Ingrediente

Creatină Matrix (creatină monohidrat, creatină monohidrat micronizatș Kre-Alkalyn, creatină piruvat, citrat de creatină, creatină fosfat), taurină, arome (fructul pasiunii), oxid de magneziu, agenți antiaglomeranți (fosfat de calciu), îndulcitori artificiali (acesulfam K, sucraloză) , coloranți (riboflavină, carmoizină **), acid malic, niacinamidă.

 

Mod de administrare


Pentru fiecare 15 kg de greutate corporală - 5 g creatină pe zi. Această doză de 5 grame luați-o în doze divizate pe parcursul zilei, dacă este posibil, înainte de o dietă bogată în carbohidrați. După „faza de debut“ de 5-7 zile, doza zilnică suficientă este de 5-10 grame de creatină. Fiecare doză de 5 g se amestecă cu cel puțin 400 ml de apă pentru dizolvarea completă. CREA-BOMB v-o puteți pregăti dimineața cu suficientă apă și folosiți în timpul zilei; luați dozele necesare, fără ca ele să fie modificate.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valoarea nutritivă3/4 cupă(6 g)
Calorii 0 kcal
Carbohidrați 0 g
Zaharuri 0 g
Vitamina B3 (Niacinamidă) 2,5 mg
Magneziu 57 mg
Proprietary "CREA-BOMB" matrix5607 mg
Multi-Creatina Matrix 5000 mg
Monohidrat de creatină, creatină monohidrat micronizată MicronTec, Cre-Alcalină, piruvat de creatină, creatină citrat, creatină fosfat
Support Matrix 607 mg
Taurină, oxid de magneziu, acid malic, vitamina B3

 

Atenție

Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul. Destinat pentru o nutriție specială. Potrivit pentru sportivii și persoanele cu o performanța fizică. Are arome și îndulcitori.

Detalii produs
EAN 728633104253
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 12.00 cm
Lățime 12.00 cm
Lungime 12.00 cm
Greutate brută 0.84 kg
Grup de arome fructe
Greutate netă 0.66 kg
Distribuitor Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Categoria principală Creatină multi-componentă
Alte categorii Creatină
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Crea-Bomb 660 g - Scitec Nutrition
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Crea-Bomb 660 g - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul