OstroVit Zinc

Zinc de la producător OstroVit este un mineral care este implicat în multe procese din organism. Aportul său într-o cantitate suficientă este astfel necesar pentru buna funcționare a organismului bărbaților și femeilor. În organism, este important pentru funcțiile cognitive care includ memoria sau atenția. Cu toate acestea, este esențial și pentru buna funcționare a imunității și pentru protecția celulelor de stresul oxidativ. Prin urmare, zincul este, de asemenea, o componentă comună a multivitaminelor complexe. Nu numai femeile vor aprecia efectul său asupra menținerii sănătății pielii, părului, unghiilor și oaselor. În plus, susține fertilitatea, funcția de reproducere și, de asemenea, ajută la menținerea nivelului normal de testosteron din sânge. Testosteronul este implicat în multe procese din organism. Joacă un rol cheie la bărbați, de exemplu, în timpul adolescenței și în dezvoltarea sexuală. Susține fertilitatea, funcțiile de reproducere și buna funcționare a organelor genitale. De asemenea, ajută și la creșterea libidoului într-o oarecare măsură. În plus, testosteronul afectează și mărimea și forța mușchilor, precum și densitatea osoasă.

Prin urmare, sportivii de forță și, de asemenea, persoanele care doresc să susțină libidoul trebuie să se concentreze pe aportul de zinc. Totuși, acestea nu sunt singurele funcții pe care le îndeplinește zincul în organism. Contribuie și la metabolismul adecvat al macronutrienților, acizilor grași, menținerea vederii bune și, de asemenea, joacă un rol în procesul de diviziune celulară. Importanța acestui mineral în organism este astfel incontestabilă. Deficiența acestuia în organism poate cauza acnee, scăderea performanței sau lipsa de energie.

 

Există multe moduri de a include zinc în dieta voastră. De exemplu, puteți include alimente bogate în acest mineral. Acestea ar fi carnea, fructele de mare, leguminoasele, nucile și semințele, ouăle și laptele. Dacă aveți o problemă cu atingerea cantității necesare, adică 10 mg pe zi, puteți utiliza suplimente sub formă de capsule sau tablete. Zincul chelat bisglicinat este în prezent considerat a fi forma cu cea mai rapidă absorbție. Cu toate acestea, picolinatul de zinc, citratul de zinc și gluconatul de zinc au, de asemenea, efecte excelentăe. Depinde doar de voi ce formă alegeți.

Afișați mai multe

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (3)
 2. OstroVit (2)
 3. NOW Foods (1)
 4. Reflex Nutrition (1)
 5. Bodylab24 (1)
Tablete
 1. 150 tab. (1)
Capsule
 1. 90 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
 2. Tablete (1)
Amestec
 1. Pur (2)
Etichetele produselor
 1. Vegan (2)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (2)
Vegan (2)
Fără gluten (2)
Fără lactoză (2)
BIO (2)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (2)
Fără aspartam (2)
 1. Picolinat de zinc 150 tablete - OstroVit
  Picolinat de zinc 150 tablete - OstroVit
  100%
  100 % (8)
  21,90Lei
 2. Triple Zinc - OstroVit
  Triple Zinc - OstroVit
  0%
  0% (0)
  24,90Lei

2 Produse