PVL Ulei MCT

Ulei MCT de la producător PVL - este o categorie de produse ce conțin acizi grași cu lanț mediu (trigliceride), cunoscuți și sub denumirea de grăsimi MCT. Aceștia se găsesc în uleiul de cocos, în uleiul de miez de palmier și în laptele de vacă, având o structură chimică specială care îi face să se digere mai repede decât acizii grași obișnuiți cu lanț lung. Organismul poate folosi imediat grăsimile MCT ca sursă de energie. În plus, acesta este și motivul pentru care sunt cunoscuți în rândul sportivilor și oamenilor care își obțin cea mai mare parte a energiei din grăsimi. Acest lucru este tipic pentru dieta keto, paleo sau dieta cu un conținut scăzut de carbohidrați.

 Afișați mai multe

Care sunt proprietățile și compoziția uleiului MCT?

Uleiul MCT conține cel mai frecvent acid caprilic, capric sau lauric, care sunt extrași din uleiul de cocos. Acesta conține trigliceride cu lanț mediu, ceea ce îl face să se digere mai repede decât uleiurile clasice cu lanț lung (cu excepția acidului lauric, care se comportă mai mult ca grăsimile). Acest lucru se datorează faptului că, după consum, ajunge aproape imediat în ficat, transformându-l într-o sursă utilizabilă de energie pentru mișcare, activitatea creierului și alte funcții ale organismului. Acest lucru a făcut uleiul MCT cunoscut în rândul sportivilor care doresc să-și păstreze depozitele de glicogen muscular și care preferă aportul de energie din grăsimi în detrimentul carbohidraților.

Potențialele efecte ale uleiului MCT

Datorită proprietăților sale, uleiul MCT a intrat în cercetările oamenilor de știință în ultimii ani. Oamenii de știință au investigat efectele sale pozitive asupra sistemului nervos, a funcției creierului, a performanței sportive și a pierderii în greutate. Uleiul MCT are rezultate excelente în acest domeniu și mulți oameni îl folosesc deja pentru a-și susține pierderea în greutate și performanța sportivă. Aceste proprietăți fac uleiul MCT excelent pentru refacerea nivelului de energie înainte și în timpul efortului. Acesta este ideal pentru activități sportive prelungite, cum ar fi alergarea sau ciclismul.

Cine poate consuma uleiul MCT? 

Uleiul MCT este cunoscut în rândul adepților unui stil de viață sănătos și a dietelor sărace în carbohidrați. Astfel, este perfect pentru persoanele care preferă dieta keto, low carb sau paleo.

Cum se folosește uleiul MCT?

 • Pe lângă uleiurile clasice, îl puteți consuma sub formă de pulbere sau capsule solubile.
 • Puteți adăuga ulei MCT lichid sau pulbere în băuturi și mese pentru a vă crește aportul zilnic de grăsimi.
 • Îl poți consuma ca atare sau îl puteți adăuga în diverse feluri de mâncare.
 • Nu ezitați să îl adăugați în terci, smoothie-uri, salate sau să pregătiți celebra cafea antiglonț.
 • Poate fi folosit ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii și a părului.
 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (2)
 2. PVL (1)
 3. OstroVit (1)
 4. NOW Foods (1)
 5. Ölmühle Solling (1)
Volum (ml)
 1. 946 ml (1)
Formă
 1. Lichidă (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Mutant MCT Oil - PVL
  Mutant MCT Oil - PVL
  0%
  0% (0)
  117,90Lei

1 Produs