Tricou pentru femei Hard Work Sky Blue Blue - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Hard Work bleu pentru femei este proiectat pentru toate sportivele și iubitoarele de fitness. Inscripția de pe piept de culoare albastră "Hard Work Beats Talent" definește în mod clar stăpâna tricoului, care este fabricat din 100% bumbac prespălat. Tricoul Hard Work este confortabil și elegant și, în același timp, adecvat pentru antrenament și pentru folosirea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul pentru femei Hard Work definește în mod clar că purtătoarea tricoului muncește din greu și iubește fitness-ul

Tricoul Hard Work este ideal pentru femeile care se găsesc în sala de fitness, însoțindu-le pe un drum lung. Inscripția "Hard Work Beats Talentdefinește în mod clar stăpâna tricoului, care pur și simplu vrea să fie puternică și sănătoasă. Tricoul pentru femei Hard Work este fabricat din material de înaltă calitate - 100% bumbac prespălat, are mâneci scurte dublate precum și tivul este dublat. Acest tricou elegant are pe piept filozofia de viață fără nici un dubiu la mijloc. Datorită proprietăților materialului, el este potrivit pentru antrenament și, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.


Pentru cine este potrivit tricoul Hard Work?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, cât și al design-ului și stilului, dar și o protecție a pielii. 

 

Tabelul mărimilor tricoului Hard Work:

MărimeaXSSML
Lățimea 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Lungimea 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000000288317
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri și maiouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou pentru femei Hard Work Sky Blue Blue - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Hard Work Sky Blue Blue - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul