Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou pentru femei Hard Work Light Pink Blue - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Hard Work, de culoare roz deschis, pentru femei este proiectat pentru toate sportivele și iubitoarele de fitness. Inscripția de pe piept de culoare galbenă "Hard Work Beats Talent" definește în mod clar stăpâna tricoului, care este fabricat din 100% bumbac prespălat. Tricoul Hard Work este confortabil și elegant și, în același timp, adecvat pentru antrenament și pentru folosirea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 33,40 Lei

Tricoul pentru femei Hard Work definește în mod clar că purtătoarea tricoului muncește din greu și iubește fitness-ul

Tricoul Hard Work este ideal pentru femeile care se găsesc în sala de fitness, însoțindu-le pe un drum lung. Inscripția "Hard Work Beats Talentdefinește în mod clar stăpâna tricoului, care pur și simplu vrea să fie puternică și sănătoasă. Tricoul pentru femei Hard Work este fabricat din material de înaltă calitate - 100% bumbac prespălat, are mâneci scurte dublate precum și tivul este dublat. Acest tricou elegant are pe piept filozofia de viață fără nici un dubiu la mijloc. Datorită proprietăților materialului, el este potrivit pentru antrenament și, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi. 

 

Pentru cine este potrivit tricoul Hard Work?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele care se bucură de haine de calitate, atât din punct de vedere al materialului, cât și al design-ului și stilului, dar și o protecție a pielii.

 

Tabelul mărimilor tricoului Hard Work:

MărimeaXSSML
Lățimea43 cm45 cm47 cm50 cm
Lungimea58 cm61 cm62 cm64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou pentru femei Hard Work Light Pink Blue - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Hard Work Light Pink Blue - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
z088d-xs
Cod HS
61091000
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou pentru femei Hard Work Light Pink Blue - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul