Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou pentru femei Dear Black White - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Dear este pentru fitness, pentru femeile cu simțul umorului, care s-au hotărât pentru o schimbare a stilului de viață. Chiar asta sugerează și inscripția sa contrastantă: "Dear fat, prepare to die". Tricoul stilat de damă Dear de culoare neagră este fabricat din material de calitate - bumbac prespălat 100% și este ideal pentru fitness.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 33,40 Lei

Tricoul pentru femei Dear cu o inscripție haioasă este ideal pentru femeile ce s-au decis pentru o schimbare

Tricoul Dear este pentru fitness, pentru femeile cu simțul umorului, care s-au hotărât pentru o schimbare a stilului de viață, sau pur și simplu vor să elimine grăsimea din corp. Chiar asta sugerează și inscripția sa contrastantă: "Dear fat, prepare to die", în traducere "Grăsime dragă, pregătește-te să mori". Tricoul stilat de damă Dear de culoare neagră este fabricat din material de calitate - bumbac prespălat 100%, are mâneci scurte, dublu cusute. Acest tricou cu un design stilat nu se șifonează ușor. Datorită materialului și proprietăților lui este ideal pentru fitness.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Dear?

Tricoul este potrivit pentru toate femeile și sportivele care adoră hainele de calitate, materialul rezistent, cusătura sau design-ul, iar în plus cu simțul umorului.

 

Ce măsură să vă alegeți?

MărimeaXSSML
Lățimea 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Lungimea 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou pentru femei Dear Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Dear Black White - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
z137a-xs
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou pentru femei Dear Black White - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul