Tricou pentru femei Burn Calories Black White - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul de damă Burn Calories de culoare neagră este fabricat din bumbac bio 100%, ceea ce îl face potrivit pentru a deveni preferatul vostru pentru fitness. Conține inscripția estetică "Excuses don´t burn calories" (în traducere "Scuzele nu ard calorii"). Acest tricou stilat cu mâneci scurte este foarte comfortabil, fin și adaptabil.

Stoc epuizat
Preț estimat 47,90Lei

Tricoul de damă Burn Calories cu inscripție concisă pentru orice femeie activă

Tricoul de damă Burn Calories de culoare neagră pentru toate femeile active. Datorită materialului său comfortabil - 100% bumbac organic prespălat cu o greutate de 155 g/m2 și inscripției concise "Excuses don´t burn calories" (în traducere „Scuzele nu ard calorii“) este ideal pentru exercițiile fizice. Acest elegant tricou este foarte comfortabil, moale și stabil dimensional. 


Pentru cine este potrivit tricoul Burn Calories?

Tricoul este proiectat pentru toate femeile și sportivele ce se bucură de haine de calitate, atât în ceea ce privește materialul, cusătura sau design-ul, dar care, de asemenea, apreciază esteticul și stilul. 

 

Cum să alegeți mărimea potrivită?

MărimeaXSSML
Lățimea 38,5 cm 41 cm 44 cm 47 cm
Lungimea 62,5 cm 64,5 cm 66,5 cm 68,5 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?

 

Tricoul se spală pe dos la o temperatură de 30°C și, dacă doriți să-l călcați, setați fierul la o temperatură moderată. Nu-l călcați pe dos și nici pe imprimeu. Se usucă în uscător numai atunci când doriți să-l micșorați, în caz contrar nu este recomandat, deoarece se poate strânge.

Detalii produs
Categorie principală Tricouri și maiouri
Sezonalitate Sezonier
Recenzii clienți Tricou pentru femei Burn Calories Black White - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou pentru femei Burn Calories Black White - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul