Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Legendary Negru Alb - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Legendary negru cu inscripția contrastantă "Become Legendary", care înseamnă "Devino o legendă" , descrie și proprietarul său mândru. Acesta este fabricat din bumbac prespălat 100%, nu provoacă reacții alergice și, prin urmare, nu este adecvat numai pentru uzul casual, ci și la sala de sport.

Indisponibil pe termen lung

Legendary - tricou pentru cei ce muncesc constant pentru ei înșiși pentru a deveni mai buni

Tricoul Legendary negru are inscripția albă "Become Legendary", care înseamnă "Devino o legendă". Tricoul este fabricat din bumbac pre-spălat 100% dens țesut, foarte calitativ, fiind un material ceva mai gros. Acest tricou la modă nu provoacă reacții alergice la transpirație și, prin urmare, nu este potrivit doar pentru uzul casual, dar și la sala de sport.


tricou legendary gymbeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Legendary?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, bumbac pre-spălat 100%, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că muncesc din greu ca să devină mai buni.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Lungimea  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Legendary Negru Alb - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Legendary Negru Alb - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Legendary Negru Alb - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul