Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Flexin Beyond Limits de culoare albă se potrivește oricărui atlet, culturist si powerlifter, care știe de ce este nevoie pentru a-și forța propriile limite. Tricoul este conceput din material elastic pentru a vă scoate în evidență mușchii dezvoltați. Imprimeul elegant, în combinație cu materialul îl face nu doar un tricou pentru antrenament, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

Tricoul Flexin Beyond Limits: pur și simplu pentru antrenament și care ia forma mușchilor tăi dezvoltați

Tricoul Flexin Beyond Limits de culoare albă se potrivește oricărui atlet, culturist si powerlifter care știe de ce este nevoie pentru a împinge propriile limite. E făcut din material elastic, are un design perfect la talie, umeri și mâneci, astfel încât vă evidențiază mușchii dezvoltați.  Acest tricou elegant mulți spun că le place să îl poarte la antrenamente intense. Tricoul vă va fi de folos în sala de gimnastică. În plus, foarte bine îl puteți purta la plimbare într-un stil casual.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Flexin Beyond Limits?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care se bucură de haine elegante și de un bun gust, care le scot în evidență mușchii.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaML
Lățimea la piept52 cm55 cm
Lungimea69 cm72 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Flexin Beyond Limits White Camo - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul