Tricou Ambition Over Everything bleumarin - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Ambition Over Everything nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui sportiv, care știe de ce este nevoie pentru a-și forța propriile limite. Tricoul de culoare bleumarin este fabricat din bumbac prespălat 100%, material de calitate ce nu creează reacții alergice la transpirație. Imprimeul elegant, în combinație cu materialul îl face nu doar un tricou pentru antrenament, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Ambition Over Everything pentru sportivii ambițioși, care își transformă visele în realitate

Tricoul Ambition Over Everything trebuie să existe în garderoba oricarui atlet care-și transformă în realitate visele, scopurile și viziunile. Intenția evidentă a tricoului este să arate scopul proprietarului prin inscripția sa "Ambition Over Everything", însemnând "ambiție mai presus de orice altceva". Acest tricou de culoare bleumarin este fabricat din bumbac prespălat 100%, un material de calitate foarte înaltă și, prin urmare, este adecvat numai pentru uzul casual, ci și în sala de sport. El nu provoacă reacții alergice la transpirație. Acesta are o bandă întărită la gât și umeri, mâneci dublate și tiv jos, nu are nici un cusur - pur și simplu e un tricou de top.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Ambition Over Everything?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Ambition Over Everything bleumarin - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Ambition Over Everything bleumarin - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul