Gold Standard Pre Workout ADVANCED - Optimum Nutrition

Evaluare:
96 % of 100
96 % (5)
Producător: Optimum Nutrition

Stimulentul de pre-antrenament Gold Standard Pre Workout ADVANCED este un amestec eficient pentru oricine dorește să-și stimuleze corpul și mintea înainte de antrenament. Produsul conține stimulentul cofeină, vitamine, nootropul acetil-L-carnitină și alte ingrediente pentru o mai bună circulație a sângelui in organism. Datorită acestui lucru, veți putea face antrenamentul cât mai eficient posibil și veți putea profita la maximum de ele.

În stoc
177,90Lei

Stimulentul de pre-antrenament Gold Standard Pre Workout ADVANCED conține cafeină și oferă energie înainte de antrenament și ajută la obținerea celor mai bune rezultate

Stimulentul de pre-antrenament Gold Standard Pre Workout ADVANCED este eficient pentru sportivii care doresc să profite la maximum de fiecare antrenament. Conține cofeină naturală, datorită căreia vă poate stimula în mod eficient înainte de fiecare antrenament. Debutul său rapid, care poate fi neplăcut pentru mulți, este optimizat de aminoacidul l-teanină. Mai mult, veți găsi și beta-alanină în lista de ingrediente, care este implicată în formarea carnozinei. Aceasta din urmă funcționează ca un fel de „agent de curățare”, deoarece poate reduce supraacidificarea musculară și acumularea de acid lactic. La rândul său, acest lucru poate ajuta la reducerea oboselii și la prelungirea performanței atletice. Citrulina conținută contribuie apoi la susținerea producției de oxid nitric. Astfel, poate asigura o mai bună circulație a sângelui în organism și un aport mai mare de nutrienți și oxigen către mușchii care lucrează. Acest lucru poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra performanței voastre.

 

Pentru a vă putea concentra pe antrenament cât mai mult posibil și pentru a sprijini arderea grăsimilor, acetil-L-carnitina este și ea inclusă în produs. Sarcina principală a carnitinei este de a transporta acizii grași către mitocondriile celulare, unde sunt arși pentru a produce energie. Datorită faptului că acetil-l-carnitina ajunge mai bine în creier, este inclusă pe bună dreptate printre substanțele nootropice. Aceste substanțe sunt folosite pentru a susține funcția creierului, concentrarea și performanța mintală. Un alt ingredient inclus este N-acetil-L-tirozina. Este o formă eficientă de tirozină, care este materia primă pentru producerea unui număr de neurotransmițători, inclusiv adrenalină sau dopamină.

 

În continuare, produsul conține și aminoacidul leucină, care aparține cunoscuților BCAA și este, de asemenea, aminoacidul cu cel mai mare potențial anabolic. Acționează ca un precursor al proteinei mTOR care, printre altele, declanșează producția de proteine ​​musculare. De aceea, este important nu numai pentru sportivii de forță. Vitaminele precum B6 și B12 sunt, de asemenea, o parte la fel de importantă a stimulentului de pre-antrenament. Ele contribuie la metabolismul corect important pentru producerea de energie, funcționarea optimă a sistemului nervos, psihic și reducerea oboselii și epuizării.

     

Produsul conține și extract din sâmburi de struguri care este popular, datorită efectelor sale, în rândul persoanelor care doresc să îmbunătățească sănătatea și să slăbească. Un alt ingrediente important inclus este amestecul patentat PerforMelon, care este o sursă concentrată de substanțe bioactive care apar în mod natural în pepene verde. Ultimul ingredient de pe listă este extractul de piper negru care conține piperină, care se adaugă în produse pentru a crește absorbția ingredientelor individuale.

 

Stimulentul de pre-antrenament Gold Standard Pre Workout ADVANCED este astfel un complex funcțional pentru oricine dorește să se concentreze pe antrenament și să ofere cea mai bună performanță.     

              

Stimulentul de pre-antrenament Gold Standard Pre Workout ADVANCED & beneficiile acestuia

  • stimulent de pre-antrenament funcțional cu conținut natural de cofeină și l-teanină
  • conține beta-alanină, citrulină și nootropul acetil-l-carnitină
  • îmbogățit cu vitaminele necesare
  • stimulează înainte de antrenament
  • susține circulația sângelui și performanța
  • conține un nootrop pentru o concentrare mai bună
  • ajută la reducerea oboselii și epuizării
  • se prezintă sub formă de pulbere ușor solubilă
  • excelează prin gustul delicios răcoritor

           

Ingrediente

Aromă tropicală: L-citrulină, beta-alanină, L-leucină, acizi (acid citric, acid malic, acid L (+) - tartric), arome, agenți antiaglomeranți (silicat de calciu, oxid de siliciu), N-acetil- L-carnitină, N-acetil-L-tirozină, coloranți (curcumină, beta-caroten), suc pulbere de pepene verde PerforMelon, inulină, îndulcitori (acesulfam de potasiu, sucraloză), cofeină naturală, L-teanină, extract de struguri (Vitis vinifera, sâmburi), clorhidrat de piridoxină, extract de piper negru (Piper nigrum, fructe), nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, cianocobalamină. Poate conține: lapte, gluten, ouă, soia, nuci și arahide.

Aromă de zmeură albastră: L-citrulină, beta-alanină, L-leucină, acizi (acid citric, acid malic, acid L (+) - tartric), arome, agenți antiaglomeranți (silicat de calciu, oxid de siliciu), N-acetil- L-carnitină, N-acetil-L-tirozină, suc pulbere de pepene verde PerforMelon, inulină, îndulcitori (acesulfam de potasiu, sucraloză), cofeină naturală, L-teanină, spirulină pulbere, extract de struguri (Vitis vinifera, sâmburi), clorhidrat de piridoxină, extract de piper negru (Piper nigrum, fructe), nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, cianocobalamină. Poate conține: lapte, gluten, ouă, soia, nuci și arahide.

Aromă de punch de fructe: L-citrulină, beta-alanină, L-leucină, acizi (acid citric, acid malic, acid L (+) - tartric), arome, agenți antiaglomeranți (silicat de calciu, oxid de siliciu), N-acetil- L-carnitină, N-acetil-L-tirozină, coloranți (sfeclă roșie, curcumină, beta-caroten), suc pulbere de pepene verde PerforMelon, inulină, îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), cofeină naturală, L-teanină, extract de struguri (Vitis vinifera, sâmburi), clorhidrat de piridoxină, extract de piper negru (Piper nigrum, fructe), nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, cianocobalamină. Poate conține: lapte, gluten, ouă, soia, nuci și arahide.

Aromă de gumă acră: L-citrulină, beta-alanină, L-leucină, acizi (acid citric, acid malic, acid L (+) - tartric), arome, agenți antiaglomeranți (silicat de calciu, siliciu), N-acetil- L-carnitină, N-acetil-L-tirozină, coloranți (sfeclă roșie), suc pulbere de pepene verde PerforMelon, inulină, îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), cofeină naturală, L-teanină, spirulină pulbere, extract de struguri (Vitis vinifera, sâmburi), clorhidrat de piridoxină, extract de piper negru (Piper nigrum, fructe), nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, cianocobalamină. Poate conține: lapte, gluten, ouă, soia, nuci și arahide.

       

Mod de administrare

Consumați 1 lingură (21 g) cu 20-30 de minute înainte de antrenament.

    

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale ​​(aromă tropicală) 1 porție (21 g)
Niacină 4 mg
Vitamina B6 0.31 mg
Vitamina B12 0.59 μg
Acid pantotenic 1 mg
Citrulină 6 g
Beta Alanină 3.2 g
L-Leucină 3 g
N-acetil-L-carnitină 1 g
N-acetil-L-tirozină 1 g
PerforMelon 500 mg
Cofeină 200 mg
L-teanină 100 mg
Extract de struguri 50 mg
Piperină 5 mg

 

Valori nutriționale ​​(aromă de zmeură albastră) 1 porție (21 g)
Niacină 4 mg
Vitamina B6 0.31 mg
Vitamina B12 0.59 μg
Acid pantotenic 1 mg
Citrulină 6 g
Beta Alanină 3.2 g
L-Leucină 3 g
N-acetil-L-carnitină 1 g
N-acetil-L-tirozină 1 g
PerforMelon 500 mg
Cofeină 200 mg
L-teanină 100 mg
Extract de struguri 50 mg
Piperină 5 mg

 

Valori nutriționale ​​(aromă de punch de fructe) 1 porție (21 g)
Niacină 4 mg
Vitamina B6 0.31 mg
Vitamina B12 0.59 μg
Acid pantotenic  1 mg
Citrulină 6 g
Beta Alanină 3.2 g
L-Leucină 3 g
N-acetil-L-carnitină 1 g
N-acetil-L-tirozină 1 g
PerforMelon 500 mg
Cofeină 200 mg
L-teanină 100 mg
Extract de struguri 50 mg
Piperină 5 mg

 

Valori nutriționale ​​(aromă de gumă acră) 1 porție (21 g)
Niacină 4 mg
Vitamina B6 0.31 mg
Vitamina B12 0.59 μg
Acid pantotenic 1 mg
Citrulină 6 g
Beta Alanină 3.2 g
L-Leucină 3 g
N-acetil-L-carnitină 1 g
N-acetil-L-tirozină 1 g
PerforMelon 500 mg
Cofeină 200 mg
L-teanină 100 mg
Extract de struguri 50 mg
Piperină 5 mg

    

Atenție

Suplimentul este destinat persoanelor peste 18 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. Consultați-vă medicul cu privire la administrarea acestui supliment dacă aveți oricare dintre următoarele afecțiuni: tensiune arterială crescută sau scăzută, aritmie cardiacă, orice probleme cardiace, disfuncții sau probleme hepatice, diabet, tulburări mintale, probleme de prostată sau de respirație.

Alergeni: Poate conține lapte, gluten, oua, soia, nuci si arahide.

Detalii produs
EAN 5060751992585
Fabricat în Regatul Unit
Categoria principală Stimulente de pre-antrenament
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Nu
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor BIRTHDAY10
Grup de arome fructe
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Înălțime 17.50 cm
Lățime 10.50 cm
Lungime 10.50 cm
Greutate brută 0.56 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 6 buc.
Număr de bucăți pe palet 480 buc.
Greutate netă 0.42 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Stimulente
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Gold Standard Pre Workout ADVANCED - Optimum Nutrition
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Gold Standard Pre Workout ADVANCED - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

96 %
96 %
Scor mediu din 5 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

90 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Folosesc câte 4-5 cupe, iar viata mea s-a schimbat, nu ma mai cert cu nevasta, ma iubește câinele, si am început sa fac piept si cu 20 kg il recomand din suflet cu stima si respect

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
420 g blue raspberry
(1) 
100%
197,90Lei 177,90Lei
până la 5 buc în stoc
420 g punch de fructe
(5) 
96%
197,90Lei 177,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu 28 mai 2024
420 g tropical
(1) 
100%
197,90Lei 177,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu 28 mai 2024
420 g sour gummy
(0) 
0%
197,90Lei 177,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Administrare
Administrare
Buna ziua! Imi puteţi da nişte detalii despre administrare, cand si cat trebuie consumat. Multumesc!
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Administrare
Răspuns:
Buna ziua,

Va recomandam sa luati o cupa (21g) cu 20-30 de minute inainte de antrenament.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
Ce vârstă trebuie sa ai pentru a lua pre workout
Ce vârstă trebuie sa ai pentru a lua pre workout
Ce vârstă trebuie sa ai pentru a lua pre workout??
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Ce vârstă trebuie sa ai pentru a lua pre workout
Răspuns:
Buna ziua,

Suplimentele pre-workout sunt recomandate adultilor peste 18 ani. Tinerii sub 18 ani sunt sfatuiti sa prioritizeze o alimentatie echilibrata si un somn odihnitor.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
Doping
Doping
Produsul este testat anti-doping?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Doping
Răspuns:
Buna ziua,

Da, toate produsele comercializate pe site sunt in conformitate cu normele europene si deci sigure din punct de vedere al dopingului pentru competitii.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?