Ghost Lifestyle Stimulente neurometabolice

Stimulente neurometabolice de la producător Ghost Lifestyle este o categorie de produse care pot avea un efect pozitiv asupra vieții de zi cu zi. Nootropicele sunt substanțe capabile de a îmbunătăți funcțiile creierului, buna dispoziție, concentrarea precum și de a crește vigilența. În plus, pot ajuta la stimularea energiei și reducerea senzației de oboseală. Acest lucru le face potrivite pentru studenți, manageri, artiști și alte persoane care trebuie să-și folosească la maximum funcțiile cognitive. Acest lucru le poate ajuta să învețe mai eficient, să rețină mai bine lucruri sau să pătrundă în fluxul proceselor creative.

 Afișați mai multe

De exemplu, nootropicele includ DMAE, Bitartrat de Colină sau acetil L-carnitină. DMAE este un ingredient care se găsește în mod natural în organism în cantități mai mici. Este precursorul acetilcolinei, care este un transmițător important al impulsurilor nervoase la sistemul nervos central și periferic. În plus, are și un efect pozitiv asupra concentrării, învățării și memoriei. Colina bitartrat joacă și ea un rol important în organism deoarece este esențială pentru sinteza acetilcolinei. Și nu trebuie să uităm să menționăm acetil L-carnitina, care se administrează pentru îmbunătățirea concentrării și și pentru stimularea performanței psihice. Acest lucru se datorează în special proprietăților sale, întrucât poate crește abilitatea de a produce energie în celulele creierului.

                             

Această categorie include și componente precum aminoacizi. Trebuie menționate de exemplu, GABA sau L-teanina. GABA sau aid gamma-aminobutiric, ajută la reglarea activității creierului și celulelor nervoase. În plus, poate avea și un efect pozitiv asupra calității somnului și stimula hormonul uman de creștere (HGH), lucru apreciat cu siguranță de sportivii de forță. Mai mult, L-teanina este un alt aminoacid care are un efect asupra activității creierului. Se găsește în mod natural în ceaiul verde și poate ajuta la relaxarea și confortul general al corpului. În plus, acționează în sinergie cu o altă substanță nootropică — cafeina, însemnând că efectele acestora sunt complementare. Pe lângă toate acestea, L-teanina poate reduce declanșarea rapidă a efectelor cafeinei, care poate fi destul de neplăcută pentru persoanele sensibile. 

               

Desigur, printre produsele din această categorie, veți găsi și cafeina menționată mai sus sub o formă practică de tablete. Poate stimula nivelul de energie înaintea oricărei performanței fizice sau psihice. Acesta este motivul pentru care acest stimulent este popular și printre sportivii care își doresc să atingă performanța maximă în timpul antrenamentului. Dar cafeina și alte ingrediente active biologic se găsesc și în Guarana, BIO Yerba Maté Pulbere și Extract de ceai verde, care conțin și fenoli și polifenoli importanți. Și aceștia pot afecta organismul într-un mod benefic. Și extractele vegetale se află în această categorie. Demne de menționat sunt, de exemplu, extractele de ashwagandha sau ginseng, care pot ajuta la gestionarea stresului sau extractul de Ginkgo Biloba care susține sistemul nervos și reduce senzația de oboseală. Pe lângă ingredientele menționate mai sus, care afectează pozitiv creierul și activitatea nervoasă, puteți încerca și un adaptogen denumit Rhodiola rosea, care ajută la creșterea rezistenței organismului în situațiile stresante. 

 

                     

Dr asta nu e tot. În această categorie puteți găsi și suplimente complexe care conțin o cantitate mai mare de nootropice care au efecte care se completează reciproc. Un exemplu ar fi complexul de nootropice premium FueBrain, care conține 14 ingrediente atent selecționate. Este creat pentru persoanele care doresc să stimuleze productivitatea, să îmbunătățească performanța sportivă și psihică, să crească nivelul de energie și să optimizeze concentrarea. Și jucătorii e-sports vor găsi ceva pe placul lor. Secțiunea gaming include produse selecționate dintre nootropice și substanțe care favorizează activitatea creierului, care sunt adaptate special nevoilor fiecărui jucător e-sport. Pot ajuta la creșterea funcțiilor creierului, la stimularea nivelului de energie, la îmbunătățirea vitezei de reacție și la reducerea senzației de oboseală și epuizare. 

                 

Dacă experimentați scăderi frecvente de energie, lipsa concentrării sau poate doriți să învățați mai eficient și să rețineți mai ușor, nootropicele vă pot ajuta. Dar sunt la fel de benefice și dacă vă doriți să gestionați mai bine stresul și situațiile dificile din punct de vedere psihic.

 

              

Vreți să aflați mai multe despre nootropice? Atunci cu siguranță ar trebui să consultați următorul articol: Nootropice pentru îmbunătățirea funcțiilor creierului și a memoriei, pe care trebuie să le cunoașteți.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.