Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam

Evaluarea:
85 % of 100
85 % (415)
Producător: GymBeam

Stimulentul de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo se numără printre amestecurile complexe de pre-antrenament cu un profil funcțional de ingrediente. Conține ingrediente la care oamenii din lumea fitness-ului apelează pentru a susține fluxul sanguin către mușchi și pentru a îmbunătăți performanța. În plus, este îmbogățit cu carbohidratul patentat Vitargo, care servește ca sursă de energie.  

În stoc
72,90Lei

Stimulentul de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo - un stimulent funcțional pentru susținere maximă a performanței 

Stimulentul de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo este un stimulent eficient, cu un profil de ingrediente complex și funcțional. Conține ingrediente la care oamenii din lumea fitness-ului apelează pentru a susține fluxul sanguin către mușchi și pentru a îmbunătăți performanța. În primul rând, conține carbohidratul brevetat numit Vitargo, care oferă energie mușchilor. Acesta este apoi completat de beta-alanină, cunoscută pentru mecanismul său unic de acțiune.

 

Efectele acestui aminoacid sunt probabil cunoscute de fiecare culturist sau atlet profesionist. Acest lucru se datorează faptului că poate întârzia apariția oboselii musculare în timpul performanței fizice obositoare, astfel încât să vă puteți depăși limitele în timpul antrenamentului. Veți aprecia efectele acestuia, de exemplu, în timpul performanței de mare intensitate, când beta-alanina vă poate ajuta să rezistați mai bine la acest tip de antrenament, să faceți mai multe repetări într-un set sau să aveți mai multă energie spre a vă obține obiectivele. Profilul de ingrediente eficient al acestui pre-antrenament este îmbogățit în continuare cu L-citrulină, care este cunoscută ca un precursor al L-argininei. Ambii aminoacizi sunt implicați în producerea de oxid nitric (NO), cunoscut pentru efectul său asupra lărgirii vaselor de sânge.

 

Acesta din urmă este o moleculă importantă care este implicată în funcțiile vasculare. După cum am menționat mai sus, ajută la dilatarea vaselor de sânge (vasodilatație), care poate afecta în cele din urmă circulația sanguină generală și poate furniza mușchilor care lucrează cu nutrienți esențiali mai eficient. Făcând acest lucru, poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui în întregul corp și la creșterea alimentării cu sânge a mușchilor care lucrează. Acest lucru se traduce prin mai mult oxigen și alți nutrienți pentru celulele musculare, pe care mușchii le pot folosi apoi ca combustibil pentru performanță. În continuare avem monostearat de glicerol premium, care completează foarte mult profilul general al ingredientelor. Este căutat de sportivi pentru a susține hidratarea generală , care este importantă pentru toate procesele vitale din organism.

 

Călătoria către atingerea obiectivelor va fi apoi facilitată de conținutul de cafeină și taurină. Cafeina este cel mai popular stimulent care poate energiza organismul și vă poate maximiza concentrarea în timpul fiecărui antrenament. Taurina este un ingredient popular folosit în băuturile energizante. Profilul de ingrediente eficient al acestui pre-antrenament este îmbunătățit și mai mult de extractul de portocală amară, care conține un conținut standardizat de substanță activă cunoscută sub numele de sinefrin. Acesta din urmă poate ajuta la creșterea descompunerii grăsimilor în energie și, astfel, promovează atât performanța fizică, cât și arderea grăsimilor.

 

Efectul general al stimulentul de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo  asupra performanței este adus la perfecțiune cu ajutorul unui extract din ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus). Se clasează printre adaptogeni, care sunt substanțe care pot ajuta la creșterea rezistenței organismului. Nu în ultimul rând, avem vitamina B3, care are efect asupra reducerii epuizării și oboselii. În plus, susține sistemul nervos, bunăstarea mentală și funcționarea optimă a metabolismului, care este importantă pentru producerea de energie. Thor Fuel + Vitargo este, prin urmare, un stimulent eficient înainte de antrenament, potrivit și pentru vegani. Tot ce trebuie să faceți este să-l consumațu cu 15-30 de minute înainte de antrenament și să-i simțiți puterea asupra propriilor mușchi.  

 

Stimulentul de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo și beneficiile sale 

 • un stimulent de pre-antrenament eficient cu un profil complex de ingrediente
 • conține un amestec funcțional de substanțe pentru a susține performanța fizică 
 • conține un carbohidrat brevetat numit Vitargo®, care oferă energie mușchilor
 • poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui în întregul corp și în mușchi
 • conține stimulente sub forma de cafeină și taurină
 • poate ajuta la creșterea defalcării grăsimilor în energie
 • cuprinde un extract de ginseng siberian, care aparține adaptogenilor
 • vă poate ajuta să vă concentrați la maximum în timpul unui antrenament
 • susține metabolismul adecvat, care este important pentru producerea de energie
 • contribuie la reducerea epuizării și oboselii
 • susține sistemul nervos și bunăstarea mentală
 • potrivit pentru vegani

 

Ingrediente

Aromă de lămâie și lămâie: Vitargo® (amilopectină din amidon de porumb), beta-alanină, L-citrulină DL-malat (2:1), L-arginină alfa-cetoglutarat (A-AKG), taurină, aromă, agent antiaglomerant (oxid de siliciu), monostearat de glicerol, agent antiaglomerant (fosfat de calciu), regulator de aciditate (acid citric), cafeina anhidra, extract de ginseng siberian ( Eleutherococcus senticosus ), indulcitor (sucraloza), vitamina B3 (niacinamida), extract de portocala amara HCI ( Citrus aurantium ) (80% sinefrină).

Aromă de pepene verde: Vitargo® (amilopectină din amidon de porumb), beta-alanină, L-citrulină DL-malat (2:1), L-arginină alfa-cetoglutarat (A-AKG), taurină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu) , aromă, monostearat de glicerol, colorant (sfeclă roșie), agent antiaglomerant (fosfat de calciu), cafeină anhidră, regulator de aciditate (acid citric), extract de ginseng siberian ( Eleutherococcus senticosus ), îndulcitor (sucraloză), vitamina B3 (niacinamidă), amar extract de portocale HCl ( Citrus aurantium) (80% sinefrina).

Aromă de mango-maracuja : Vitargo® (amilopectină din amidon de porumb), beta-alanină, L-citrulină DL-malat (2:1), L-arginina alfa-cetoglutarat (A-AKG), taurină, agent antiaglomerant (siliciu) dioxid), aromă, monostearat de glicerol, agent antiaglomerant (fosfat de calciu), aromă, regulator de aciditate (acid citric), cafeină anhidră, extract de ginseng siberian ( Eleutherococcus senticosus ), îndulcitor (sucraloză), colorant (curcumină), vitamina B3 ( niacinamidă), extract de portocală amară HCI ( Citrus aurantium ) (80% sinefrin).

Aromă de căpșuni-kiwi: Vitargo® (amilopectină din amidon de porumb), beta-alanină, L-citrulină DL-malat (2:1), L-arginina alfa-cetoglutarat (A-AKG), taurină, aromă, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), monostearat de glicerol, agent antiaglomerant (fosfat de calciu), cafeina anhidra, aroma, colorant (sfecla rosie), regulator de aciditate (acid citric), extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus ), indulcitor (sucraloza), vitamina B3 ( niacinamidă), extract de portocală amară HCI ( Citrus aurantium ) (80% sinefrin).

Aromă de măr verde: Vitargo® (amilopectină din amidon de porumb), beta-alanină, L-citrulină DL-malat (2:1), L-arginină alfa-cetoglutarat (A-AKG), taurină, aromă, agent antiaglomerant ( dioxid de siliciu), monostearat de glicerol, agent antiaglomerant (fosfat de calciu), regulator de aciditate (acid citric), cafeina anhidra, extract de ginseng siberian ( Eleutherococcus senticosus ), indulcitor (sucraloza), vitamina B3 (niacinamida), extract de portocala amara HCl ( Citrus aurantium ) (80% sinefrină), coloranți (beta caroten, albastru strălucitor FCF).

 

Utilizare recomandată

Se amestecă 1 cupă (20 g) cu 300 ml de apă și se ia cu 20 de minute înainte de antrenament.

 

Informații nutriționale

Valori nutriționale (Lămâie-Lime) 1 porție (20 g) *CR la 20 g
Valoare energetică 242 kJ / 57 kcal 2,9 %
Grăsimi <0,5 g 0 %
- acizi grași saturați <0,1 g 0 %
Carbohidrați 8,1 g 3,1 %
- zaharuri <0,5 g 0 %
ProteinE 0 g** 0 %
Sare <0,01 g 0 %
Beta-alaninĂ 4000 mg -
L-citrulină DL-malat 1:1 2800 mg -
L-arginina alfa cetoglutarat (AAKG) 1400 mg -
Taurină 700 mg -
Monostearat de glicerol 400 mg -
Cafeină 294 mg -
Extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) 140 mg -
Vitamina B3 49 mg 306 %
Extract de portocale amare HCl ( Citrus aurantium ) 25 mg -
- Sinefrină 20 mg -

*Valoarea zilnică recomandată a unui adult mediu (8400 kJ/ 2000 kcal). **Conține substanțe azotate de natură neproteică.

 

Valori nutritive (pepene verde) 1 porție (20 g) *CR la 20 g
Valoare energetică 246 kJ / 58 kcal 2,9 %
Grăsimi <0,5 g 0 %
- acizi grași saturați <0,1 g 0 %
Carbohidrați 8,3 g 3,2 %
- zaharuri <0,5 g 0 %
Proteine 0 g** 0 %
Sare <0,01 g 0 %
Beta-alanină 4000 mg -
L-citrulină DL-malat 1:1 2800 mg -
L-arginina alfa cetoglutarat (AAKG) 1400 mg -
Taurină 700 mg -
Monostearat de glicerol 400 mg -
Cafeină 294 mg -
Extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) 140 mg -
Vitamina B3 49 mg 306 %
Extract de portocale amare HCl ( Citrus aurantium ) 25 mg -
- Sinefrină 20 mg -

*Valoarea zilnică recomandată a unui adult mediu (8400 kJ/ 2000 kcal). **Conține substanțe azotate de natură neproteică.

 

Nutriție (Mango-Maracuja) 1 porție (20 g) *CR la 20 g
Valoare energetică 240 kJ / 56 kcal 2,8 %
Grăsimi <0,5 g 0 %
- acizi grași saturați <0,1 g 0 %
Carbohidrați 8,0 g 3,1 %
- zaharuri <0,5 g 0 %
Proteine 0 g** 0 %
Sare <0,01 g 0 %
Beta-alanină 4000 mg -
L-citrulină DL-malat 1:1 2800 mg -
L-arginina alfa cetoglutarat (AAKG) 1400 mg -
Taurină 700 mg -
Monostearat de glicerol 400 mg -
Cafeină 294 mg -
Extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) 140 mg -
Vitamina B3 49 mg 306 %
Extract de portocale amare HCl ( Citrus aurantium ) 25 mg -
- Sinefrină 20 mg -

*Valoarea zilnică recomandată a unui adult mediu (8400 kJ/ 2000 kcal). **Conține substanțe azotate de natură neproteică.

 

Valori nutritive (Căpșuni-Kiwi) 1 porție (20 g) *CR la 20 g
Valoare energetică 241 kJ / 57 kcal 2,9 %
Grăsimi <0,5 g 0 %
- acizi grași saturați <0,1 g 0 %
Carbohidrați 8,0 g 3,1 %
- zahăr <0,5 g 0 %
Proteine 0 g** 0 %
Sare <0,01 g 0 %
Beta-alanină 4000 mg -
L-citrulină DL-malat 1:1 2800 mg -
L-arginina alfa cetoglutarat (AAKG) 1400 mg -
Taurină 700 mg -
Monostearat de glicerol 400 mg -
Cafeină 294 mg -
Extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) 140 mg -
Vitamina B3 49 mg 306 %
Extract de portocale amare HCl ( Citrus aurantium ) 25 mg  
- Sinefrină 20 mg -

*Valoarea zilnică recomandată a unui adult mediu (8400 kJ/ 2000 kcal). **Conține substanțe azotate de natură neproteică.

 

Valori nutriționale (Măr verde) 1 porție (20 g) *CR la 20 g
Valoare energetică 241 kJ / 57 kcal 2,9 %
Grăsimi <0,5 g 0 %
- acizi grași saturați <0,1 g 0 %
Carbohidrați 8,1 g 3,1 %
- zaharuri <0,5 g 0 %
Proteine 0 g** 0 %
Sare <0,01 g 0 %
Beta-alanină 4000 mg -
L-citrulină DL-malat 1:1 2800 mg -
L-arginina alfa cetoglutarat (AAKG) 1400 mg -
Taurină 700 mg -
Monostearat de glicerol 400 mg -
Cafeină 294 mg -
Extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) 140 mg -
Vitamina B3 49 mg 306 %
Extract de portocale amare HCl ( Citrus aurantium ) 25 mg -
- Sinefrină 20 mg -

*Valoarea zilnică recomandată a unui adult mediu (8400 kJ/ 2000 kcal). **Conține substanțe azotate de natură neproteică.

 

Avertizare

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este un substitut pentru o alimentatie variata si echilibrata. Conținut ridicat de cafeină (294 mg per 1 porție). Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Persoanele cu boli de inimă, tiroide, rinichi și hipertensiune arterială trebuie să-și consulte medicul înainte de utilizare. A se pastra la loc uscat la temperaturi sub 25 °C. A se proteja de îngheț și lumina directă a soarelui. Pachetul conține un plic de silicagel.

Detalii produs
Fabricat în EU
Etichetele produselor Vegan
Înălțime 16.00 cm
Lățime 12.50 cm
Lungime 12.50 cm
Greutate brută 0.72 kg
Grup de arome fructe
Număr de bucăți per pachet 18 buc.
Număr de bucăți pe palet 540 buc.
Greutate netă 0.60 kg
Cod HS 21069098: --- Ostatné
EAN 8586022217852
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală Stimulente de pre-antrenament
Alte categorii Produse
Stimulente
Cadouri
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Îmbunătățirea performanței
Produse fără gluten
Produse fără lactoză
Produse vegane
Produse vegetariene

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

85 %
85 %
Scor mediu din 415 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală al clientului aprobat

90 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

80 %
Mi se pare un pre-workout bun. Totuși aș fi dispus să cumpăr varianta fără cofeină deoarece beau destul de multă cafea. PS: O cupă rasă are 16g, nu 20.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
Produsul este eficient, insa o stea trebuie acordata din doua motive. Primul: Nivelul de cafeina este foarte ridicat si nu te lasa sa te odihnesti noaptea. Tin sa mentionez ca am luat 3 sferturi de cupa la ora 16:30 iar la ora 23:30 nu aveam nici un pic de somn. Toata noaptea m am trezit sa merg la toaleta pt a elimina cafeina si m am CHINUIT sa adorm la loc. Al doilea motiv: Ar trebui site ul sa vizeze acest produs cu o avertizare scisa mare cu rosu legata de cantitatea mare de cafeina pe care acesta o contine si de posibilele efecte adverse de genu. Somnul este cel mai important, si nu trebuie neglijat acest aspect doar pt a va vinde produsul.

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
măr verde
(30) 
77%
109,90Lei 72,90Lei
în stoc
lămâie şi lime
(103) 
82%
109,90Lei 72,90Lei
în stoc
mango-maracuja
(106) 
85%
109,90Lei 72,90Lei
în stoc
căpșuni - kiwi
(105) 
87%
109,90Lei 72,90Lei
în stoc
pepene roșu
(120) 
81%
109,90Lei 72,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Intrebare
Intrebare
Buna ziua,eu sunt sportiv de performanță si efectuez teste antidoping, acest produs conține substanțe care ar putea face un test antidoping pozitiv? Va multumesc anticipat!
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Intrebare
Răspuns:
Buna ziua,

Produsul nu contine substante dopante.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
Mod de administrare
Mod de administrare
Acest pre-workout se ia sub forma de shake inainte de antrenament, de ex combinat cu lapte, banane, unt de arahide, ovaz etc sau numai dizolvat in apa?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Mod de administrare
Răspuns:
Buna ziua,

Va recomandam a doua modalitate de administrare mentionata, se amestecă 1 cupă (20 g) cu 300 ml de apă rece și se ia cu 20 de minute înainte de antrenament. După ce ați evaluat toleranța organismului pentru consumul acestui supliment, puteți crește doza la 2 cupe. Niciodată să nu depășiți doza recomandată timp de 24 de ore. Conține cofeină și este recomandat a fi consumat cu 5 ore înainte de culcare.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
Combinare
Combinare
Se poate combina cu Cre7in în aceeași sticla?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Combinare
Răspuns:
Buna ziua,

Cele doua produse pot fi consumate concomitent.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
4. Întrebare:
Cat de des trebuie luat
Cat de des trebuie luat
Pentru consum concomitent cu Crea7in, de cate ori pe saptamana se poate lua preworkout ul, se poate lua zilnic?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Cat de des trebuie luat
Răspuns:
Buna ziua,

Puteti administra ambele suplimente conform informatiilor de pe ambalaj.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
5. Întrebare:
Varsta
Varsta
De la ce varsta se poate utiliza acest supliment?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Varsta
Răspuns:
Buna ziua,

Suplimentul este destinat persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?

Items 1 to 5 of 21 total

Pagina