Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
88 %

Stimulentul de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo este noua formulă extrem de puternică a stimulentului de pre-antrenament Thor cu adaos de Vitargo®  - un carbohidrat patentat, o sursă excelentă de energie rapidă pentru creșterea performanței și suplimentarea depozitelor de glicogen.  Acum este mai eficient din punct de vedere energetic, elimină oboseala, sprijină rezistența musculară și îmbunătățește performanțele. Simțiți forța, energia și dorința de a vă depăși limitele! 

 
Preţ special 64,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

Thor Fuel + Vitargo: stimulent de pre-antrenament suplimentat cu Vitargo®, care vă pregătește pentru antrenament și vă oferă fluxul de energie necesar pentru a vă depăși limitele

Stimulentul de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo este noua formulă extrem de puternică a stimulentului de pre-antrenament Thor cu adaos de Vitargo® - un carbohidrat patentat, o sursă excelentă de energie rapidă pentru creșterea performanței și suplimentarea depozitelor de glicogen. Este absorbit foarte rapid de către organism, astfel încât să nu provoace balonare, senzație de saturație și greață. Nu provoacă deshidratare, dimpotrivă, acționează precum o pompă care ajută la hidratarea corpului.

  

În plus, Thor conține ingrediente cunoscute și eficiente, cum ar fi Beta Alanină, Arginină, Malat de L-Citrullină, Taurină, Cafeină și altele. Datorită acestora, este de ajuns doar o doză din această formulă unică și veți fi gata pentru orice antrenament intens în câteva minute de la utilizarea lui.

  

Thor previne oboseala și vă oferă energia necesară pentru antrenament, sprijină rezistența musculară și îmbunătățește performanța. Cafeina crește capacitatea de concentrare și ingredientele precum AAKG, vor crește nivelul de oxid nitric din mușchi. Niacina îmbunătățește mobilitatea articulatiilor, forța musculară și funcțiile sistemului nervos. Sunteți gata pentru o doză de fier? După ce luați Thor, veți simți puterea, o explozie nebună de energie din corp și dorința de a depăși propriile limite. Nimic nu vă mai poate sta în cale! Loviți cu putere folosind ciocanul lui Thor!

    

Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam

    

Thor și ingredientele sale active

 • Beta Alanina este un aminoacid care sporește nivelul de energie, susține rezistența musculară si îmbunătățește performanța. Oboseala poate fi o barieră, dar acest ingredient previne acumularea de acid lactic în mușchi și permite organismului sa funcționeze mai bine și mai mult.
 • AAKG (Arginina-Alfa-Ketoglutarat) este o formă de arginină, care sprijină producția hormonului de creștere și a insulinei. Este prinicpalul stimulator de NO, prin urmare, crește producția de oxid nitric, îmbunătățește circulația sângelui, pompează mușchii, crește rezistența și asigură transportul nutrienților.
 • Citrulina Malat este o combinație între aminoacizii Malat și L-citrulină, care crește producția de energie, îmbunătățește rezistența la oboseală, accelerează regenerarea și sporește nivelul de energie.
 • Taurina este un aminoacid neesențial, care pe lângă hidratare, îmbunătățește funcționarea creierului, performanțele sportive, accelerează recuperarea și regenerarea, participă la arderea grăsimilor.
 • Glicerolul Monostearat crește volumul fluidului extracelular, reține apa și produce pomparea mușchilor,
 • Ginsengul siberian este bogat în minerale și oligoelemente. Accelerează recuperarea fizică și mentală, crește rezistența organismului împotriva influențelor negative ale mediului, reduce nivelul zahărului din sânge, nivelul de colesterol și îmbunătățește sistemul nervos central.
 • Cafeina este un stimulent psihoactiv, care stimulează sistemul nervos central, elimină oboseala, crește nivelul de concentrare și energie.
 • Niacina, vitamina B3 solubilă în apă îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, forța musculară si funcția sistemului nervos. Aceasta reduce oboseala musculară și crește capacitatea de lucru.
 • Extractul de portocale amare (Citrus aurantium) sprijină în mod special arderea eficientă a grăsimilor, datorită ingredientelor active, cum ar fi Sinefrina, N-metiltiramina, Tiramina, Hordemina și Octopamina. Acestea accelerează metabolismul și consumul de energie, îmbunătățesc circulația sângelui și cresc performanța fizică.
 • Vitargo® este un carbohidrat patentat cu o masă moleculară ridicată, o sursă excelentă de energie pentru creșterea performanței și suplimentarea depozitelor de glicogen. Comparativ cu dextroza, maltodextrina sau alți carbohidrați, are o utilitate mai mare în performanță.

      

Stimulentul de pre-antrenament Thor si avantajele sale

 • stimulent extrem de pre-antrenament, ce conține carbohidratul patentat Vitargo
 • conține o formulă foarte concentrată,
 • îmbunătățește performanța sportivă,
 • crește forța musculară și rezistența,
 • previne oboseala și vă pregătește de antrenament
 • sprijină completarea depozitelor de glicogen,
 • susține regenerarea și recuperarea după antrenament,
 • sprijină concentrarea,
 • nu conține creatină.

 

Mod de administrare

Se amestecă 1 cupă (20 g) cu 300 ml de apă rece și se ia cu 20 de minute înainte de antrenament. După ce ați evaluat toleranța organismului pentru consumul acestui supliment, puteți crește doza la 2 cupe. Niciodată să nu depășiți doza recomandată timp de 24 de ore. Conține cafeină și este recomandat a fi consumat cu 5 ore înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valoare energetică (pepene roșu)1 porție (20 g)
Energie 187 kJ / 44 kcal
Grăsimi 0 g
   din care saturate 0 g
Carbohidrați 10 g
   din care zaharuri 1 g
Proteine 1 g
Sare 0 g
Beta Alanină 4000 mg
L-citrullină DL-malat 1:1 2600 mg
L-arginină alfa cetoglutarat (AAKG) 1400 mg
Taurină 700 mg
Glicerol monostearat 400 mg
Portocală amară (Citrus aurantium) extract din fruct 300 mg
- Sinefrină 7 mg
Cafeină anhidră 300 mg
Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus) rădăcină pulbere 200 mg
- Eleuterozide 1 mg
Vitamina B3 70 mg

Ingrediente

Lămâie și lime: Vitargo®, beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, glicerol monostearat, extract de portocale amare (Citrus aurantium) 2,33% sinefrină), cafeină anhidră, pulbere de rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (standardizat la 0,5% eleuterozide), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid ciatric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu , sare de calciu a acidului ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (beta caroten).

Pepene verde: Vitargo®, beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, glicerol monostearat, extract de portocale amare (Citrus aurantium) 2,33% sinefrină), cafeină anhidră, extract de rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (standardizat la 0,5% eleuterozide), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, sare de calciu a acidului ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (roșu de sfeclă roșie).

Mango Maracuja: Vitargo®, beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, glicerol monostearat, extract de portocale amare (Citrus aurantium) 2,33% sinefrină), cafeină anhidră, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) pulbere de rădăcină (standardizată la 0,5% eleuterozide), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, sare de calciu a acidului ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (beta caroten).

Căpșuni și kiwi: Vitargo®, beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, glicerol monostearat, extract de portocale amare (Citrus aurantium)  2,33% sinefrină), cafeină anhidră, pudră de rădăcină ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (standardizat la 0,5% eleuterozide), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, sare de calciu a acidului ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (roșu de sfeclă roșie).

 

Atenție

Suplimentul este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Dacă aveți una dintre următoarele afecțiuni: tensiune ridicată sau hipertensiune arterială, aritmii cardiace, probleme cardiace, disfuncții hepatice, diabet, tulburări mentale, probleme de prostată sau de respirație, contactați medicul pentru recomadări privind utilizarea acestui produs. 

În niciun caz să nu consumați cu alcool sau substanțe stupefiante! Reduceți cosnumul de cafeină din alte surse (de exemplu cafea, ceai, etc). Nu servește ca un substitut pentru o alimentație diversă și variată. A se depozita într-un loc uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare și respectați doza recomandată. Acest supliment nu conține substanțe dopante. Înainte de a începe orice efort fizic, consultați-vă cu un antrenor.

Avertizare cu privire la eventualele modificări fizice ale produsului! Produsul conține substanțe care sunt clasificate ca fiind „higroscopice“. Aceasta înseamnă că absorb umezeala din mediul înconjurător, ce poate avea ca rezultat aglomerarea de pulbere în blocuri dure (bulgări). Este un comportament perfect normal și previzibil al acestor componente și nu înseamnă că produsul este deteriorat, întărirea nu afectează eficacitatea produsului. Acești bulgări se consumă cu ușurință și în mod normal. Pentru a încetini efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc rece, uscat, ferit de umiditate (nu în frigider).

Alergeni: Poate conține urme de lapte, soia, ouă și nuci. 

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

88%
88%
Scor mediu din 255 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

94.2 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

80.0000 %
33 clienți consideră această recenzie utilă
10 clienți nu consideră această recenzie utilă
Mi se pare un pre-workout bun. Totuși aș fi dispus să cumpăr varianta fără cofeină deoarece beau destul de multă cafea. PS: O cupă rasă are 16g, nu 20.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

40.0000 %
46 clienți consideră această recenzie utilă
186 clienți nu consideră această recenzie utilă
Am cumparat acest produs pe la sfarsitul lui noiembrie si am apucat sa il folosesc acum, in ianuarie. De fiecare data cand il iau simt furnicaturi si intepaturi pe corp. Am sesizat o mica imbunatarie de genul..nu ma mai simt atat de obosit dupa o zi la birou si mi-e ok la sala, dar nimic iesit din comun. A luat si colegul de birou din suplimentul meu si la fel a patit, furnicaturi si intepaturi pe corp, pe spate mai ales. Oare de ce? Voi care ati mai luat, ati simtit la fel?

Considerați utilă această recenzie?

Toate recenziile Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam

 1. 80%

  Beezy

  Client real

  Punctele clientului: 2

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Aștept varianta fără cofeină
  Mi se pare un pre-workout bun. Totuși aș fi dispus să cumpăr varianta fără cofeină deoarece beau destul de multă cafea.
  PS: O cupă rasă are 16g, nu 20.
 2. 100%

  IonutH

  Client real

  Punctele clientului: 2

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Furnicaturi
  Pentru cei care spun ca acest produs provoaca furnicaturi. Este o chestie normala atata timp cat produsul contine Beta Alanina. Datorita acestei substante aveti acele furnicaturi.
 3. 100%

  iulian

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Foarte bun
  Am luat si alte PW pana acum dar asta chiar isi face treaba. Nu sunt sensibil la ele si am bagat din prima 1,5 cupe....eronat....mi-a rupt mainile, in sensul bun.
  Cei care acuza furnicaturi, mai cititi despre PW inainte sa va apucati sa consumati, cei care va vaitati de insomnii....oameni buni, nu se ia la 19 si pleci la sala.
  Recomand dar fiti precauti, chiar este puternic si lucreaza suficient de bine cu o masura.
 4. 100%

  Cosmin

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Bun
  varianta thor vitargo cu putina cafeina(100mg ) sau deloc ar fii ideal pt cand te andrenezi seara
 5. 100%

  Vlad

  Client real

  Punctele clientului: 2

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  o placere
  Am luat varianta cu capsuri - kiwi si pot sa zic ca este cel gustos supliment pe care l-am incercat in vreo 8 ani de sala.
 6. 100%

  Ioan

  Client real

  Punctele clientului: 952

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Bun
  Am mai multa energie dupa ce il consum, isi face efectul f repede
 7. 80%

  Teodorov

  Client real

  Punctele clientului: 1

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  E un pre decent
  Este destul de decent, l-am folosit 2 luni, daca il folositi in fiecare zi o sa faceti toleranta la el. Totusi dupa ce am inceput sa il iau mai rar la 1-1.5 cupa antrenamentele au fost intense dar dupa antrenament am avut un crash de energie (oboseala mare fizica si psihica). Oricum fiecare persoana poate manifesta efecte diferite.
 8. 80%

  Marius

  Client real

  Punctele clientului: 1

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  L-am luat fix asa cu vitargo doar ca în alt ambalaj vad ca este schimbat..... A fost bunicel într-adevăr se întărește în cutie de simțit, am simțit acu vreau sa încerc altceva bunicel ca preworkout
  L-am luat fix asa cu vitargo doar ca în alt ambalaj vad ca este schimbat..... A fost bunicel într-adevăr se întărește în cutie de simțit, am simțit acu vreau sa încerc altceva bunicel ca preworkout
 9. 100%

  Vasile

  Client real

  Punctele clientului: 2

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Senzațional
  Am luat multe stimulente pana acum dar acesta este printre cele mai bune... un must-buy la pretul acesta, se compara lejer cu Levro Pump, C4, VaporX5, etc .
 10. 100%

  Vali

  Client real

  Punctele clientului: 306

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  .
  Thor cu vitargo este un pre-antrenament excelent. Am fost deosebit de impresionat de prețul acestui produs, deoarece încercasem deja mai multe pre-antrenamente, care erau scumpe și ineficiente. Thor vitargo este exact opusul. Aveți mai multă energie în timpul antrenamentului, dar chiar și după antrenament puteți simți suficientă energie cu vitargo. Antrenamentul maxim pe termen lung afectează depozitele disponibile de glicogen din mușchi și ficat, care sunt mai mari cu aportul ridicat de carbohidrați. Am 39 de ani și uneori m-am săturat de la serviciu, așa că mă întorc și 30 de minute după utilizare mă simt foarte proaspăt și plin de energie pentru antrenament. Nu recomand să îl luați după ora 17:00, deoarece este posibil să aveți probleme cu adormirea din cauza conținutului mai ridicat de cofeină. Folosesc acest produs de aproximativ doi ani, desigur, cu pauze și trebuie să spun că antrenamentele mele sunt cu adevărat diferite decât înainte. Rezistența, forța și dorința de a te antrena corect sunt din ce în ce mai mari! Vă recomand.

Items 1 to 10 of 45 total

Pagina
Arată per pagină
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
16.00 cm
Lățime
12.00 cm
Lungime
12.00 cm
Greutate brută
0.76 kg
Grup de arome
fructe
Număr de bucăți per pachet
8 buc.
Număr de bucăți pe palet
480 buc.
Greutate netă
0.60 kg
Cod HS
Transport
EAN
8588007275314
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Vegan
Fără OMG
Da
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul

Questions and answers about product Stimulent de pre-antrenament Thor Fuel + Vitargo 600 g - GymBeam

1. Întrebare:
Mod de administrare

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Acest pre-workout se ia sub forma de shake inainte de antrenament, de ex combinat cu lapte, banane, unt de arahide, ovaz etc sau numai dizolvat in apa?
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Va recomandam a doua modalitate de administrare mentionata, se amestecă 1 cupă (20 g) cu 300 ml de apă rece și se ia cu 20 de minute înainte de antrenament. După ce ați evaluat toleranța organismului pentru consumul acestui supliment, puteți crește doza la 2 cupe. Niciodată să nu depășiți doza recomandată timp de 24 de ore. Conține cofeină și este recomandat a fi consumat cu 5 ore înainte de culcare.

Cu stima,
Echipa GymBeam
2. Întrebare:
Varsta

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

De la ce varsta se poate utiliza acest supliment?
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Suplimentul este destinat persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Cu stima,
Echipa GymBeam
3. Întrebare:
Antibiotice

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

In timpul consumari de antibiotice, se poate folosi acest produs?
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

In acest sens, va recomandam sa consultati un medic specialist.

Cu stima,
GymBeam
4. Întrebare:
Alex

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Pot sa l consum chair daca iau si bcaa ?
Răspuns:
Anca-Stefania

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Produsul acesta poate fi consumat impreuna cu BCAA, deoarece acesta este un stimulent pre-antrenament, iar BCAA-ul ajuta la refacerea musculara.

Cu stima,
Echipa GymBeam
5. Întrebare:
Cafeina

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Ce doze de cafeina are acest produs?
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

O doza de 20g contine 300 mg de cofeină anhidră.

Cu stima,
Echipa GymBeam

Items 1 to 5 of 9 total

Pagina

Larry Wheels: Un bărbat musculos și un powerlifter ce deține recorduri și care consumă până la 5500 de calorii pe zi în timpul antrenamentelor

Larry Wheels este un powerlifter legendar, care deține multiple recorduri mondiale. Haideți să vedem cum a reușit să-și câștige forța.

Floyd Mayweather: Un fenomen cu un scor de 50:0 în boxul profesionist, care nu a pierdut niciodată nici măcar o singură luptă

Floyd Mayweather este un campion cu un scor de 50:0, care nu știe ce înseamnă să pierzi. Haideți să vedem rețeta lui Floyd pentru succes.

De ce vă confruntați cu stări de lene și ce puteți face în această privință?

Lenea este parțial influențată de gene, instinct sau de educația de acasă. Cu toate acestea, sunt multe lucruri pe care le puteți face pentru a o combate. Cum să luptați eficient cu lenea și ce să faceți pentru a vă atingeți obiectivele?

Cum să respirați corect în timp ce faceți mișcare și de ce este atât de important acest lucru?

De ce este important să respirați corect în timpul antrenamentelor? Acest lucru vă poate ajuta foarte mult pe drumul către obiectivul vostru. Descoperiți toate informațiile necesare despre respirație în timpul antrenamentului în articolul nostru.

Items 1 to 9 of 9 total

Pagina