Stimulent de pre-antrenament Red Shock Shot 80 ml - All Nutrition

Evaluarea:
100 % of 100
100% (4)
Producător: All Nutrition

Red Shock Shot este un stimulent pre-antrenament extrem de puternic sub formă de shot. Furnizează o doză extremă de energie, concentraţie, ajută la creşterea rezistenţei musculare, forţei, îmbunătăţeşte performanţa şi abilitatea fizică. Oferă substanţe eficiente, precum cofeină anhidră, beta alanină sau citrulină malat. Savuraţi această experienţă şocantă de antrenament şi încercaţi puterea Red Shock-ului. 

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 4,90Lei

Red Shock Shot - un stimulent de pre-antenament extrem de puternic sub formă des shot, care vă oferă o experienţă şocantă la antrenament

Red Shock Shot este un stimulent pre-antrenament extrem de puternic sub formă de shot. A fost conceput pentru persoane active, care necesită un sprijin personalizat pentru un antrenament de forţă. Red Shock satisface cerinţele şi celor mai exigenţi clienţi. Vă oferă 290 mg de cofeină anhidră, 2000 mg de beta alanină, 1000 mg de citrulină într-o singură doză. Savuraţi această experienţă şocantă de antrenament şi încercaţi puterea Red Shock-ului.

 Stimulent de pre-antrenament Red Shock Shot - All Nutrition

 

Substanţele sale active:

  • Cofeină anhidră - este un stimulent psiho-activ, care activează sistemul nervos central, combate oboseala, creşte concentrarea şi nivelul energetic.
  • Beta alanină - este un aminoacid, care adânceşte nivelul energetic, susţine rezistenţa musculară şi îmbunătăţeşte performanţa. Este o substanţă blocantă a oboselii, previne acumularea acidului lactic în masa musculară, ceea ce permite o funcţionare mai bună şi mai persistentă a organismului.
  • Taurină - este un aminoacid neesenţial, care în afara faptului că hidratează organismul, îmbunătăţeşte funcţiile craniene, creşte performanţa sportivă, susţine regenerarea şi o recuperare mai rapidă, în plus susţine arderea grăsimilor.
  • L-citrulină malat - este o combinaţie de aminoacizi L-citrulină şi malat, care creşte formarea energiei, îmbunătăţeşte performanţa şi rezistenţa faţă de oboseală, îmbunătăţeşte regenerarea şi nivelul energetic.

 

Red Shock Shot şi beneficiile sale

  • un stimulent de pre-antrenament extrem de puternic sub formă de shot
  • combate oboseala şi creşte formarea energiei
  • susţine rezistenţa musculară şi îmbunătăţeşte performanţa
  • creşte forţa şi abilitatea fizică
  • îmbunătăţeşte atenţia şi concentrarea
  • nu conţine nici zahăr, nici grăsime

 

Ingrediente

Apă, beta-alanină, taurină, L-citrulină malat, cofeină anhidră, regulator aciditate acid citric și citrat de sodiu, arome, colorant caramel (E150d), îndulcitori: acesulfam de potasiu și sucraloză, conservanți: sorbat de potasiu și benzoat de sodiu.

 

Dozare

Consumaţi 1/2 din sticlă (40 ml = 1 doză) cu 15 minute înainte de antrenament sau în timpul antrenamentului.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (40 ml)
Beta alanină 2000 mg
Taurină 1000 mg
L-citrulină malat 1000 mg
Cofeină anhidră 290 mg

 

Atenţie

Destinat persoanelor sănătoase cu vârsta de peste 18 ani. A nu se combina cu alcool. Nu consumaţi cofeină din alte surse, sau din produse care pot avea un efect de stimulare. Dacă administraţi orice tip medicamente, consultați-vă cu medicul sau farmacistul cu privire la utilizarea acestui produs. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. Opriți utilizarea dacă remarcaţi orice efect negativ. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul conține beta-alanină, ceea ce poate provoca furnicături uşoare ale pielii.

Detalii produs
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Greutate brută 0.10 kg
EAN 5902837727691
Cod HS Transport
Lungime 12.00 cm
Lățime 3.50 cm
Înălțime 3.50 cm
Categoria principală Băuturi pentru sportivi

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Stimulent de pre-antrenament Red Shock Shot 80 ml - All Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Red Shock Shot 80 ml - All Nutrition
Rating-ul dvs
Príchuť Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul