Stimulent de pre-antrenament Platinum PRE 300 g - Optimum Nutrition

Evaluarea:
80 % of 100
80% (1)
Producător: Optimum Nutrition

Platinum PRE este un stimulent de pre-antrenament, care îmbunătățește performanța fizică, concentrarea, întârzie instalarea oboselii. Acesta este o formă excepțională de supliment de pre-antrenament, bazat pe L-arginină, Beta-Alanină, peptide de leucină precum și pe amestecuri sinergice, care sprijină antenamentele grele și eficiente.

Indisponibil pe termen lung

Platinum PRE - stimulent de pre-antrenament, ce oferă energie, întârzie oboseala, îmbunătățește concentrarea și performanța fizică

Platinum PRE este un stimulent de pre-antrenament ce oferă ingrediente active dovedite științific și ingrediente care atunci când sunt luate înainte de antrenament îmbunătățesc performanțele fizice și concentrarea, întârzie oboseala. Acesta este o formă excepțională de supliment de pre-antrenament, bazat pe baza L-arginină, Beta-Alanină, peptide de leucină și amestecuri sinergice, care ajută la antrenamente grele și eficiente. L-arginina contribuie la formarea de oxid nitric (NO), care este implicat în vasodilatație (lărgirea vaselor de sânge) și relaxarea vaselor de sânge, îmbunătățită prin adăugarea de Pepform și a Beta-Alaninei.

 Platinum PRE - stimulent de pre-antrenament

 

Două lingurițe de Platinum PRE conțin:

  • 3,2 g CARNOSYN beta-alanină - Beta-alanina este un element cheie pentru carnozină, adică o substanță care ajută la neutralizarea acida a produselor secundare de antrenament de mare intensitate. Cercetările arată că, utilizarea de zi cu zi a beta-alaninei crește nivelul carnozinei în mușchi, permițându-vă să vă antrenați mai intens și mai mult.
  • 400 mg de cofeină - Conform numeroaselor studii, cofeina este unul din compușii capabili să sporească performanțele fizice. Alături de creșterea de energie și vigilență, s-a demonstrat că această cofeină ajută la concentrarea mentală și la reducerea percepției efortului fizic în timpul antrenamentului.
  • 250 mg CAPSICUM extract de fructe - Capsicum din ardeiul iute oferă sprijin metabolic.
  • 500 mg AMESTECPHYTO + 200 mg de Vitamina C - Un amestec pudră de suc de sfeclă, extract de semințe de struguri, extract de struguri și bioflavonoide citrice, cu o doza puternică de vitamina C, oferă suport antioxidant din acest supliment alimentar foarte complex.


 

Platinum PRE și avantajele sale

  • stimulent puternic de pre-antrenament
  • îmbunătățește antrenamentul intens
  • promovează creșterea musculară
  • oferă energie
  • îmbunătățește concentrarea mentală
 

Ingrediente

Aminoacizi (L-arginină, beta-alanină cum ar fi CarnoSyn), regulatori de aciditate (acid citric, acid malic, acid tartric), peptide de leucină PepForm®, aromă, colorant (sfeclă roșie), indulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu), clorură de cofeină, extract de potasiu, Capsimax ™ Capsicum, acid ascorbic, clorură de sodiu, anti-aglutinanți (dioxid de siliciu, silicat de calciu), extract din semințe de struguri, emulgator (lecitină din soia), bioflavonoizi de grapefruit.

 

Dozare

Se amestecă 1 linguriță plină (10 g) cu 500 ml de apă rece și se ia cu 20-30 de minute înainte de antrenament. Treptat, se poate mări doza la două lingurițe, dacă doza nu depășește un ciclu de 24 de ore.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de raspberry lemonade)1 doză (10 g)
Valoare energetică 134 kJ / 32 kcal
Vitamina C 100 mg
Sodiu 49 mg
L-arginină 2 g
Beta alanină (cum ar fi CarnoSyn®) 1,6 g
PepForm® Leucín 1,2 g
   din care L-leucină 0,5 g
Cofeină 150 mg
Extract din Capsicium (cum ar fi CapsimaxTM) 125 mg
Extract din semințe de struguri 65 mg
Bioflavonoide de grapefruit 12,5 mg 
 

Atenție

Produsul nu conține substanțe care sunt clasificate ca fiind "higroscopice". Ele absorb umezeala din mediul înconjurător, iar acest lucru poate duce la aglomerarea pulberii în cocoloașe. Este comportament normal și previzibil al acestor componente și nu înseamnă că produsul este deteriorat, călirea sa nu afectează eficacitatea produsului. Pisați cu ușurință, în mod normal. Pentru a încetini efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc răcoros, uscat, ferit de umiditate (nu în frigider!). Nu preparați praful cu o lingură umedă!

Acesta nu este destinat persoanelor care suferă de orice boală sau care iau orice medicament. Pentru persoanele între 18 și 50 de ani. Nu este potrivit pentru femeile gravide, care palnifică o sarcină, sau care alăptează. Nu este pentru cei sensibili la beta-alanină. Nu consumați cu patru ore înainte de culcare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Se depozitează într-un loc răcoros și uscat.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Stimulent de pre-antrenament Platinum PRE 300 g - Optimum Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Platinum PRE 300 g - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

80%
80%
Scor mediu din 1 recenzie.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

80 %
E adevarat ca previne oboseala si imbunatateste concentrarea, dar am avut parte de si mai bune pana acuma. Combinatia de ingrediente pompeaza muschii satisfacator. Nu e nici cel mai bun dar nici cel mai rau. Poate fi recomandat.

Considerați utilă această recenzie?

Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul