Stimulent de pre-antrenament Assault - Muscle Pharm

Evaluarea:
84 % of 100
84% (35)
Producător: MusclePharm

Assault este un stimulent de pre-antrenament elaborat detaliat, care oferă fiecărui atlet îmbunătățiri ale performanței, datorită tuturor aspectelor legate de aceasta: volum, energie, concentrare, forță, vitalitate și rezistență. Aceasta este datorată de aplicarea formulei unice, în cinci faze ale sistemului funcțional.

Indisponibil pe termen lung

Assault: stimulent de pre-antrenament detaliat elaborat, care vizează toate aspectele legate de performanță - volum, energie, concentrare, rezistență și durabilitate

Assault este un stimulent de pre-antrenament, absolut apreciat de toată  elita mondială. Formula lui detaliată oferă unui atlet beneficiile performanțelor distincte în comparație cu rivalii săi. Oferă corpului vostru ingredientele cele mai avansate și mai eficiente, necesare chiar și pentru cele mai exigente antrenamente, pentru a obține rezultate maxime. O singură doză de Assault conține cu până la 2 g Carnosyn® Beta-Alanină, împreuna cu ION-3 Nitrate Technology™ nutrienții. Sistemul în cinci faze  țintește toate aspectele legate de: performanță, volum, energie, concentrare, forță, vitalitate și rezistență.


Din cauza conținutului de Astragină și Cinnulină PF vă puteți aștepta la transportul mai rapid și mai eficient de polimeri de glucoză, creatină, arginină și aminoacizi către mușchi. Duce la îmbunătățirea musculaturii, a mediului anabolic în organism, la creșterea ATP-ului și, prin urmare, a creșterii energiei în mușchi. Astragina are, de asemenea, capacitatea de a reduce nivelul de zahăr din sânge, Assault vă ajută astfel la construirea unui corp mai flexibil și mai rezistent.


assault muscle pharm


Experimentați o rezistență imediată, o creștere a masei musculare și generală a capacității de efort fizic. Cofeina este o componentă populară pentru a îmbunătăți performanța, concentrarea și vigilența. Sursele comune de cofeină au o durată scurtă de acțiune, dar PurEnergy ™ vă dă o energie care dureaza de 8 ori mai mult decât cea datorată cofeinei obișnuite.

 

Assault este, probabil, cel mai studiat științific și clinic supliment de pre-antrenament din lume. Acesta este testat în mod constant de către sportivi de top în domeniul sportului ultramodern și de centre de știință, precum compania Musclepharm din Colorado. Filozofia noastră a fost nu numai pentru creearea unui produs extrem de eficient pentru a mări creșterea rezistenței mușchilor. Un accent major este puspe siguranța suplimentelor, astfel încât sportivii pot fi siguri că își alimentează corpul în cel mai bun mod posibil. Stați complet concentrat din primul moment până în ultimul minut de antrenament.


5 faze ale sistemului funcțional Assault™

 • amplificatorul ATP este ideal pentru îndepărtarea perfectă a acidului lactic
 • amestec pentru a sprijini performanța eficientă a nitratului ION-3
 • activator al energiei celulelor și insulinei
 • stimulator de energie a sistemului nervos
 • sistem de hidratare


1. Amplificatorul ATP are un impact pentru îndepărtarea perfectă a acidului lactic

Fiecare porție conține 2 g de beta-alanină brevetată a mărcii CarnoSyn, dovedită de a reduce efectele acidului lactic, crescând în același timp performanța și rezistența, întărește mușchii în timpul activității fizice foarte intense. Cercetările arată că, un extract de sfeclă roșie duce pe termen scurt și pe termen lung la creșterea producției de oxid nitric, rezistenta la stres fizic și cantitatea de nitrați din plasma sanguină. DMG reduce riscul de infecție musculară în timpul antrenamentului. Creșterea biodisponibilității sistemice a oxidului nitric în timpul antrenamentelor mai intense.

 

assault muscle pharm

 

2. Amestecul pentru sprijinul și performanța eficientă a tehnologiei azotatului ION-3

Primul și unicul supliment de pre-antrenament care furnizează creatină, arginină și BCAA în formula specială de nitrat al tehnologiei de procesare ION-3. Supermodernii nitrați ION-3 permit dilatarea vaselor sanguine mai eficient și lărgirea acestora la nivelul mușchilor, permițând o mai bună eficiență a fiecărei molecule funcționale individuale. Cu nitrați crește fluxul de sânge pentru a iriga mai bine mușchii, facilitează distribuirea adecvată a nutrienților și crește performanța sportivă. Rezultatul este o mai mare forță, recuperare mai ușoară și mai rapidă a masei musculare.ION-3 este alcătuit din următoarele componente principale:

CREATINE NITRATE - fuziune a acidului azotic și azotatul de creatină - creatina este extrem de absorbabilă in organism, care crește nivelul de oxid nitric și ATP. Acesta este vasodilatator, deschide vasele sanguine pentru ca sângele să fie în măsură să inunde masiv musculatura cu substanțe nutritive și să pompeze musculatura. Mai mult decât atât, azotatul de creatină promovează absorbția substanțelor în intestin.

ARGININE NITRATE - din combinația de L-arginină și acid azotic se obține arginina. Din arginină se produce monoxid de carbon, care susține vascularizarea, pentru a îmbunătăți rezistența și a menține niveluri sănătoase de hormoni de creștere. Acesta activează așa-numitul nitrat al mușchilor netezi și dilată arterele și venele, pentru a maximiza fluxul de sânge în locuri esențiale, cum ar fi biceps, triceps și cvadriceps.

BCAA NITRATE- aminoacizi cu catenă ramificată legați de componenta nitrat - aceasta este o adevărată descoperire științifică. Aceasta fuziune oferă mulți BCAA o mai mare stabilitate și formă mai eficientă a transportului prin membrana celulară a intestinelor și a celulelor musculare. Aminoacizii legați de nitrat sunt mai ușor absorbiți în intestin decât aminoacizi liberi sub formă de sare uscată.

 

assault muscle pharm


3. Activatorul de energie celulară și insulină

Assault sprijină transportul de celule unice, el fiind o combinație de nutrienți, glicină, D-riboză, dextroză, și cinnulină PF. Aceste ingrediente cauzează o creștere a nivelului de insulină, care accelerează metabolismul, absorbția nutrienților și de creștere și regenerare musculară.


GLYCINE - cel mai simplu aminoacid, joacă un rol esențial în formarea proteinelor, peptidelor, glicogenului și ATP-ului. Prezența glicinei permite un proces rapid de construcție.

D-RIBOSE - molecula de ATP permite producerea de D-riboză pentru antenamente mai lung și mai grele.

DEXTROSE - monozaharide care pot fi consumate înainte, în timpul sau după antrenament. Aceasta permite o mai mare performanță atletică de mare intensitate, fiind astfel un răspuns la insulina instantanee. Insulina ca un hormon natural anabolic hrănește celulele musculare.

CINNULIN PF - multiplică efectele insulinei și ajută riboza și glicina pentru a transporta substantele nutritive la celulele musculare. Nevoia de a spori forța musculară a fost dovedită științific, un sistem de transport mai bun și mai eficient al celulelor.

 

4. Stimulatorul de energie al sistemului nervos PURENERGY™

Cofeina este un mijloc popular de creștere a performanței și a vigilenței. Efectele cofeinei obișnuite sunt uzura, urmată de depresie, nervozitate. Ingredientul patentat PURENERGY™ oferă de opt ori mai multă energie decât cofeina obișnuită, energie, vigilență și concentrare fără nici o recesiune ulterioară. PureEnergy combină efectele cofeinei și pterostilbenului. Efectele antioxidante și benefice ale pterostilbenului sunt maximizate, prin utilizarea formei sale co-cristalizate.

 assault muscle pharm

 

5. Sistemul de hidratare

Scopul său este de a menține energia și de a asigura hidratarea. Această combinație inovatoare de electroliți, suc din praf de nucă de cocos, glutamină și taurină este ideală pentru hidratarea, restaurarea și recuperarea corpului.


ELEKTROLYTES - Potasiul, fosfatul, magneziul și sodiu mențin nivelurile de lichide și reglează anumite funcții ale corpului în mușchi și sistemul nervos. Fără aceste elemente esențiale apar contracțiile musculare. Cantitatea de electroliți este esențială pentru buna funcționare a celulelor

COCONUT WATER - Unul dintre așa-numitele superalimente naturale. Acesta conține un spectru complet echilibrat de electroliți și minerale - și maximizează absorbția altor elemente nutritive. Nutriția sportivă este considerată o sursă ideală de rehidratare a corpului.

GLUTAMINE - Ajută suplimentarea aminoacizilor și glicogenului reduse, după o zi obișnuită. Activitatea sportivă le solicită mult mai intens, prin urmare, glutamina este esențială.

TAURINE - Aflată în carne și pește, împreună cu glutamina, electroliții de taurină se deplasează între celule.

 

assault muscle pharm


Stimulentul de pre-antrenament Assault și avantajele sale

 • crește retenția de azot și promovează sinteza proteinelor
 • îmbunătățește oxigenarea celulelor
 • reglează nivelul de hormoni
 • susține sistemul imunitar
 • îmbunătățește recuperarea și crește energia
 • tehnologie patentată ION-3 Nitrate
 • aflux exploziv de energie, fără atenuare ulterioară
 • PURE ENERGY, o întreagă generație nouă de ingrediente care conțin cofeină
 • 2 g de beta alanină per doză
 • amplificator de ATP-ul ce are un efect perfect pentru îndepărtarea acidului lactic
 • pentru a sprijini performanța este amestecat cu tehnologia ION - 3
 • activează energia celulelor și insulina
 • stimulator de energie al sistemului nervos
 • sistem de hidratare 
 

Ingrediente

Arome naturale și artificiale, sucraloză praf din suc de sfeclă roșie (colorant), acid citric, praf de MCT, colorant albastru natural (suc concentrat de fructe, gumă arabică, acid citric, fosfat de calciu), acesulfam de potasiu.

 assault muscle pharm

 

Dozare

Amestecați 1 doză de ASSAULT cu 240 - 350 ml de apă și luați cu 20 - 30 de minute înainte de antrenament. Beți în mod regulat.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de struguri)1 doză (14,5 g)
Calorii 10 kcal
Total carbohidrați 2 g
Zaharuri 2 g
Vitamina C 500 mg
Vitamina E 200 iu
Niacin 60 mg
Vitamina B6 15 mg
Vitamina B12 90 mcg
Calciu 196 mg
Sodiu 50 mg
Potasiu 40 mg
ATP AMPLIFIER3500 mg
Carnosină Patentată Beta-Alanină 2000 mg
L-Tirosyne
L-Aspartic Acid
Red Beet Extract High in Nitrates
Dimethylglycine HCI (DMG)
Cellular Transport & Insulin Activator2952 mg
Dextrose
L-Glycine
Ribose
Cinnulin PF (Cinnamomum burmannii)
Bark Extract
Athlete Performance Blend2000 mg
Featuring ION-3 Nitrate Technology Matrix
CreNitrate
ArgNitrate
BCAA Nitrate 3:1:2 Ratio (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine)
Energy & Neuro Igniter1750 mg
Choline Bitartrate
Glucuronolactone
PurEnergy Matrix (Pterostilbene-Caffeine)
Huperzine A
Hydration System1200 mg
Taurine
Coconut Water Powder
L-Glutamine

 

Atenție

Produsul nu conține substanțe care sunt clasificate ca fiind "higroscopice". Asta înseamnă că absorb umezeala din mediul înconjurător, iar acest lucru poate duce la aglomerarea pulberii în cocoloașe dure. Este o caracteristică perfect normală și previzibilă a acestor componente și nu înseamnă că produsul este deteriorat, călirea nu afectează eficacitatea produsului. Produsul în mod normal se ia cu ușurință. Pentru a încetini efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc răcoros, uscat, ferit de umiditate (nu in frigider!). Nu preparați NICIODATĂ produsul cu o lingură udă! Pachetul include, de asemenea, o pungă de silicagel care absoarbe umezeala.

 

Atenție persoanelor alergice: Acest produs este fabricat în locuri unde sunt prelucrate materii prime care conțin lapte, ouă, soia, pește, crustacee, nuci și alune.

 

Destinat pentru persoanele sanatoase in varsta de minim 18 ani. Nu se amestecă cu alcool. Nu luați cofeina din alte surse, sau produse care pot avea un efect de domino. Dacă luați orice alt medicament, consultați medicul sau farmacistul, cu privire la utilizarea acestui produs. Nu folosiți dacă sunteți gravidă sau alăptați. Încetați utilizarea dacă are orice fel de efect negativ. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Stimulent de pre-antrenament Assault - Muscle Pharm
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Assault - Muscle Pharm
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

84%
84%
Scor mediu din 35 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

80 %
Dacă vreti sa fiti pregatiti, vă recomand să dublați doza și în 5-10 minute veți simți energia și pomparea pana în degetele picioarelor. Personal, iau doze mai mari numai pentru pompare maxima la antrenament, altfel doar o doză este suficientă. Gustul e excelent. Abia imi ajunge o lună cutia, asta ar fi problema. În general, am o experiență bună cu acest produs.

Considerați utilă această recenzie?

Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul