NATUSWEET Stevia

Stevia de la producător NATUSWEET - este o categorie de produse ce conține îndulcitori utilizați în rețete sănătoase pentru gătit și copt. În mod normal, acestea conțin glicozide de steviol, care sunt obținute din părți ale unei plante numite candyleaf (Stevia rebaudiana). Aceasta are un gust dulce natural de 200-300 de ori mai mare decât zahărul ca valoare. Prin urmare, este suficient să folosiți doar o cantitate mică pentru a vă îndulci preparatele.

Un alt avantaj este că reprezintă un îndulcitor fără calorii, cu indice glicemic zero. Dacă îl folosiți ca înlocuitor al zahărului, veți reduce cu ușurință aportul de energie. Prin urmare, aceste produse sunt cunoscute în rândul persoanelor care încearcă să slăbească și să consume mai puțin zahăr. Totuși, acestea sunt utile și celor care doresc să-și îndulcească mâncărurile într-un mod sănătos, fiind sub formă de pulberi solubile, picături, tablete sau siropuri.

 Afișați mai multe

Cum să folosiți stevia?

Îndulcitorii ce conțin glicozide de steviol pot fi folosiți pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare sănătoase. Aceștia sunt potriviți ca înlocuitori ai zahărului atunci când preparați deserturi sau pot fi folosiți pentru a îndulci terciuri din cereale, iaurturi sau brânza de vaci. Sub formă de picături sau tablete solubile, aceștia sunt potriviți și pentru îndulcirea ceaiului, a cafelei și a altor băuturi.

Vreți să aflați mai multe despre stevie? Atunci trebuie să consultați articolul nostru intitulat: Stevia: ce impact are acest substitut al zahărului asupra pierderii în greutate și sănătății?

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (2)
 2. NATUSWEET (2)
Gramaj (g)
 1. 200 g (1)
 2. 20 g (1)
Culoare
 1. violet (2)
Formă
 1. Produse Alimentare (2)
Amestec
 1. Pur (2)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (2)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (2)
Vegan (2)
Fără gluten (2)
Fără lactoză (2)
BIO (2)
Fără OMG (2)
Fără îndulcitori artificiali (2)
Fără ambalaj din plastic (2)
Fără aspartam (2)
 1. Îndulcitor Stevia Crystal 1:1 - NATUSWEET
  Îndulcitor Stevia Crystal 1:1 200 g - NATUSWEET
  94%
  94 % (16)
  29,90Lei
 2. Extract de stevia 97% - NATUSWEET
  Extract de stevia 97% 20 g - NATUSWEET
  77%
  77 % (13)
  30,90Lei

2 Produse