Shaker Sportmixer verde 590 ml - Blender Bottle

0%
0% (0)
Producător: Blender Bottle

Shaker-ul Sportmixer verde, cu un volum de 590 ml, este fabricat din plastic de înaltă calitate, fără BPA și ftalați. Îmbină design-ul elegant și funcționalitatea unei sticle și a unui shaker sport într-unul singur. Amestecă perfect băutura proteică, dar este ideal și pentru smoothies, sucuri de fructe sau apă. Este elegant și conceput perfect ergonomic.

Indisponibil pe termen lung

Blender Bottle Sportmixer - shaker de culoare verde și cu volum practic, apreciat pentru orice amestec

Shaker-ul Sportmixer verde cu un volum de 590 ml este fabricat din plastic de înaltă calitate și fără BPA și ftalați. Datorită spiralei din sârmă, puteți amesteca pur și simplu băutura proteică sau orice alt supliment nutritiv sub formă de pulbere. Este, de asemenea, ideal pentru smoothiessucuri de fructe sau apă și, prin urmare, este folosit nu numai de către sportivi, ci și de non-sportivi. Capacul este impermeabil. Sticla are o gură largă și se curăță cu ușurință, clătindu-se sau cu o perie. Este elegant și puteți alege dintr-o varietate de culori.

shaker Sportmixer

Shaker-ul BlenderBottle® SportMixer® a fost proiectat cu o bună doză de stil, inovație și invenție. Prin urmare, veți fi foarte încântați să vă schimbați stilul de viață cu unul activ și exigent. BlenderBottle® SportMixer® schimbă definiția termenului „sticlă pentru apă”. Dizolvați-vă pudra proteică și bucurați-vă de consistența uimitor de fină a băutorilor voastre. Sistemul nostru folosește o spirală din sârmă BlenderBall®, patentată în SUA, care amestecă fiecare băutură sub formă de pudră, în câteva secunde. Capacul SportLoop™ este surprinzător de util și vă veți întreba cum de până acum v-ați descurcat fără el. Shaker-ul poate fi agățat sau o atașat la rucsac. Agitați bine partea de sus a shaker-ului, apăsați-l în jos și puteți face rostogolirea. Nici o picătură nu va curge.

 

Shaker-ul Sportmixer verde și beneficiile sale

  • volum practic
  • capac sigur
  • amestecă perfect orice băutură
  • ideal pentru orice băutură
  • se curăță foarte ușor
  • are un mâner din cauciuc
  • are un gât larg
  • fabricat din plastic de calitate fără BPA și ftalați
Detalii produs
EAN 6215-1
Cod HS 39249000: - Ostatné
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Shakere
Alte categorii Altele

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Shaker Sportmixer verde 590 ml - Blender Bottle
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Shaker Sportmixer verde 590 ml - Blender Bottle
Rating-ul dvs
Volum (ml) Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul