Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rucsac pentru alimente Expedition Backpack 500 - 6 Pack Fitness

Producător: 6 Pack Fitness

Rucsacul pentru alimente Expedition Backpack 500 este un organizator revoluționar pentru felurile de mâncare individuale pe care le puteți lua oriunde și care o să vă rămână într-o stare proaspătă mai mult de 8 ore. În afară de 5 cutii ermetice pentru alimente, de asemenea, include şi 3 geluri de răcire şi o cutie pentru suplimentele alimentare, compartiment pentru încălțăminte și îmbrăcăminte pentru antrenament și chiar pentru un laptop. Mai mult decât atât, are bretele căptușite şi o curea pentru piept pentru o mai bună stabilitate şi purtare confortabilă.

Indisponibil pe termen lung

Expedition Backpack 500: un organizator revoluţionar şi un rucsac pentru alimente, în care mâncarea va rămâne într-o stare proaspătă mai mult de 8 ore

Rucsacul pentru alimente Expedition Backpack 500 oferă o soluție completă pentru depozitarea hranei pe care o puteți lua oriunde cu dvs și aveţi garanţia prospețimii alimentelor. Este vorba de un organizator revoluționar pentru felurile de mâncare individuale, ce conţine şi un compartiment pentru laptop sau tabletă, şi un compartiment căptuşit care o să vă protejeze ochelarii de soare.

  rucsac pentru alimente Expedition Backpack 500

 

Rucsacul conţine 5 cutii ermetice pentru mâncare, care sunt protejate de compartimente și fermoar, astfel încât chiar și în rucsacul gol nu se vor prăbuși. Are instalat în prealabil un container Sure Seal si 1 cutie pentru organizarea suplimentelor nutriționale. De asemenea găsiţi în el şi 3 geluri de răcire (2 mici,1 mediu), care vor păstra mâncarea proaspătă și rece timp de 8 ore. Conţine şi o geantă pentru pantofi preinstalată, spațiu pentru obiecte personale, cum ar fi portofel, chei și telefon, şi un compartiment mare de bază pentru haine de sală de sport sau antrenament, spaţiu pentru un laptop și husă pentru tabletă, buzunare căptușite pentru ochelari de soare și alte tipuri de ochelari. Are 2 buzunare exterioare izolate pentru sticla cu apa şi shaker. În plus, acesta conține un mâner întărit și curele de umăr legate cu o curea de piept pentru o mai bună stabilitate și o purtare confortabilă.

 

 

Întreținere

Curăţaţi rucsacul cu o lavetă umedă după cum necesită. Spălaţi numai manual. Nu folosiți detergenţi sau înălbitori. Păstrați materialul uscat.

 

Material

Nailon balistic.

 

Dimensiuni

Dimensiuni (cm)Geanta
Lungime 30,48
Lăţime 30,48
Înălţime 50,8
Recenzii clienți

Rucsac pentru alimente Expedition Backpack 500 - 6 Pack Fitness

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Rucsac pentru alimente Expedition Backpack 500 - 6 Pack Fitness
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Rucsac pentru alimente Expedition Backpack 500 - 6 Pack Fitness

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul