Proteine WPC 80 700 g - ActivLab

0%
0% (0)
Producător: ActivLab

Proteina WPC 80 este o proteină excelentă – concentrat din zer, care într-o cupă (30g) conţine 22 g de proteine.  Are un conţinut scăzut de zahăr, fără aspartam şi aproape deloc grăsime.  În afară de faptul că susţine dezvoltarea masei musculare şi previne catabolismul, are un efect pozitiv şi asupra sistemului imunitar.

Indisponibil pe termen lung

WPC 80 - concentrat proteic din zer cu o proporţie de 73% de proteine, care previne catabolismul şi are un efect benefic asupra sistemului imunitar

Proteina WPC 80 este o proteină excelentă – concentrat din zer, care într-o cupă (30g) conţine 22 g de proteine, care sunt fundamentale pentru un stil de viaţă activ. Trebuie constatat că avantajul proteinelor din zer este efectul lor benefic asupra sistemului imunitar. WPC 80 este un produs recomandat în dezvoltarea masei musculare şi a protecţiei faţă de catabolism pentru sportivi şi persoane, care fac antrenament zilnic.

 proteine WPC 80 - ActivLab

 

Proteina WPC 80 şi beneficiile sale

  • concentrat de calitate din zer
  • conţine 22 g de proteine într-o doză
  • are o digerabilitate ridicată
  • are o absorbţie rapidă
  • susţine procesele anabolice
  • previne catabolismul

 proteine WPC 80 - ActivLab

 

Ingrediente

Concentrat proteic din zer (din lapte, inclusiv lactoză), arome, regulator de aciditate: acid citric (aromă de căpșuni), agent de îngroșare: carboximetilceluloză, îndulcitor: sucraloză, colorant: caramel amoniac (aromă de nuci), carmin natural (aromă de căpșuni).

 

Mod de administrare

30 g (1 cupă) dizolvaţi în 200 ml de apă. Administraţi de 2x pe zi, între mese.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 cupă (30 g)
Valoare energetică 504 kJ / 119 kcal
Grăsimi 2,15 g
   din care acizi graşi saturaţi 1,4 g
Carbohidraţi 2,95 g
   din care zaharuri 1,3 g
Proteine 22 g
Sare 0,13

 

Atenţie

Produsul este destinat pentru o alimentație specială - potrivit pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Este contraindicat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. Păstrați într-un loc uscat și la întuneric, între 5 şi 25 de grade C. Odată deschis, utilizați în termen maxim de 120 de zile. Nu conţine substanţe cu caracter doping. Producătorul nu răspunde pentru daunele cauzate de utilizarea şi depozitarea necorespunzătoare a produsului. În cazul problemelor de sănătate consultați-vă cu medicul înainte de administrare.

Atenţionare alergeni: Conţine lapte, soia (lecitină). Produs cu ajutorul echipamentelor care pot prelucra ouă, nuci, susan, arahide, peşti, crustacee şi produse din grâu.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Proteine WPC 80 700 g - ActivLab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine WPC 80 700 g - ActivLab
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul