Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Muscle Serum 900 g - ActivLab

Producător: ActivLab

Muscle Serum este un concentrat proteic din zer, care oferă sportivilor pe lângă 25 de grame de proteine, 203 calorii și 10 g de carbohidrați. În plus, este îmbogățit cu creatină și taurină, ceea îi conferă un efect anabolic puternic, crește eficiența și performanța mușchilor. Acesta oferă două surse esențiale de glucide, glucoză și maltodextrină.

Indisponibil pe termen lung

Muscle Serum: proteină din zer îmbogățită cu creatină și taurină

Muscle Serum este un concentrat proteic din zer, care oferă sportivilor tot ce le este necesar în timpul dezvoltării musculare. Combină beneficiile creșterii musculare. Combină în sine beneficiile gainerului, proteinelor și nutrienților, dar este de asemenea îmbogățit cu creatină și taurină. Fiecare doză de Muscle Serum oferă organismului 203 calorii, 25 g proteine și 10 g de carbohidrați.

 

Proteinele de la Muscle Serum sunt de cea mai înaltă calitate a zerului proteic concentrat - o proteină cu o absorbție scurtă. Ca și nutrienți, au fost adăugate două surse valoroase de carbohidrați - glucoză și maltodextrină - care pot fi utilizate rapid în procesele energetice. Se adaugă, de asemenea creatina și transporterul ei -  taurina. Creatina este o substanță cu un efect anabolic puternic și antioxidant. Aportul de 3 g de creatină pe zi crește eficiența și puterea musculară. 

 

muscle serum protein

 

Proteina Muscle Serum și beneficiile sale

  • concentrat proteic din zer de cea mai înaltă calitate
  • creștere evidentă a masei musculare  
  • supliment cu creatină și taurină

 

Ingrediente

Concentrat de proteine din zer, maltodextrină, creatină monohidrat, taurină, glucoză, arome, agenți de îngroșare, carboximetilceluloză, îndulcitori: acesulfam-K și sucraloză, coloranți: caramel, amoniac.

 

Dozare

Se amestecă 50 g (2 linguri) cu 200 ml de apă sau lapte. Luați de 2 ori pe zi. De exemplu, înainte de antrenament, imediat după antrenament sau peste noapte.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutritive (aromă de ciocolată)1 doză (50 g)
Calorii 203,5 kcal
Grăsimi 2,6 g
   din care grăsimi saturate 1,7 g
Carbohidrați 10 g
   din care zaharuri 3,95 g
Proteine 35 g
Sare 0,15 g
Creatină 3 g
Taurină 3 g

 

Atenție

Depozitați-l într-un loc uscat, nu la îndemâna copiilor, într-un recipient bine sigilat. Nu îl expuneți la lumina directă a soarelui. Nu este potrivit copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Nu folosiți produsul ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Produsul conține urme de lapte și de soia, poate conține urme de nuci și grâu.

Recenzii clienți

Proteine Muscle Serum 900 g - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Muscle Serum 900 g - ActivLab
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Proteine Muscle Serum 900 g - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul