Proper Pops 25 g - Proper Pops

0%
0% (0)
Producător: Proper Pops

Proper Pops este o gustare proteică crocantă cu o compoziţie 100% naturală, care vă surprinde cu un conţinut de 34% de proteine, un conţinut scăzut de grăsimi şi 13g de carbohidraţi. În plus conţine şi multe fibre, datorită cărora vă veţi simţi sătul pe un termen mai lung. Sunt fără gluten, fără lactoză, ideale pentru vegetarieni.

Indisponibil pe termen lung

Protein Proper Pops – chipsuri proteice crocante cu o proporţie de 34% de proteine şi un conţinut de fibre şi calciu

Proper Pops este o gustare proteică crocantă cu o compoziţie 100% naturală, care vă surprinde cu un conţinut de 34% de proteine, un conţinut scăzut de grăsimi şi 13 g de carbohidraţi. În plus conţine şi multe fibre, datorită cărora vă veţi simţi sătul pe un termen mai lung. Protein Proper Pops serveşte ca o alternativă gustoasă şi sănătoasă a chipsurilor clasici. Sunt ideale pentru vegetarieni şi sunt disponibile în mai multe arome delicioase.


Proper Pops 25 g - Proper Pops


Proper Pops şi beneficiile lor

  • un deliciu proteic crocant
  • conţin 100% ingrediente naturale
  • conţin 9 g de proteine într-o doză
  • sunt o sursă bogată de fibre şi calciu
  • au un minim de grăsimi şi carbohidraţi
  • sunt fără gluten şi fără lactoză
  • sunt ideale pentru vegetarieni
  • sunt disponibile în mai multe arome

 

Ingrediente

Aromă de cheddar: proteină din lapte (34%), amidon de mazăre, fibră de mazăre, ingrediente aromatice (zahăr brun, extract din drojdie, ceapă, sare, arome naturale, usturoi pudră, acid citric (regulator de aciditate), ierburi), inulină din cicoare, ulei (ulei din rapiță, aromă naturală), izolat proteic din mazăre, acid citric (regulator de aciditate), caramel simplu (colorant).

Aromă de Salt & pepper: proteină din lapte (34%), amidon de mazăre, fibră de mazăre, ingrediente aromatice (sare, zahăr brun, extract din drojdie, piper, arome naturale, ceapă pudră, usturoi pudră, acid citric (regulator de aciditate), ierburi, extract din piper), inulină din cicoare, ulei (ulei din rapiță, aromă naturală), izolat proteic din mazăre, acid citric (regulator de aciditate), caramel simplu (colorant).

Aromă de Barbecue: proteină din lapte (34%), amidon de mazăre, fibră de mazăre, ingrediente aromatice (zahăr brun, sare, arome naturale, extract din drojdie, roşii pudră, acid citric (regulator de aciditate),  ceapă pudră, usturoi pudră, ierburi, ardei afumat), inulină din cicoare, ulei (ulei din rapiță, aromă, aromă naturală de ardei, aromă naturală), izolat proteic din mazăre, acid citric (regulator de aciditate), caramel simplu (colorant), aroma naturală.

 

Mod de administrare

Proper Pops pot fi savurate oricând în cursul zilei, pentru furnizarea dozei de proteine.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale (aromă de salt & pepper)1 portie(25 g)
Valoare energetică 374 kJ / 89 kcal
Grăsimi 0,6 g
   din care grăsimi saturate < 0,1 g
Carbohidraţi 13 g
   din care zaharuri 0,2 g
Fibre 3,4 g
Proteine 9 g
Sare 0,37 g
Calciu 308 mg

 

Atenţie

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Aliment destinat nutriției speciale, potrivit pentru sportivi. Nu depășiți doza recomandată. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici. Nu este destinat să înlocuiască o alimentaţie variată.

Atenţionare alergeni: Fabricat într-o unitate unde se procesează arahide, nuci, soia, cocos, lapte şi ouă.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Proper Pops 25 g - Proper Pops
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proper Pops 25 g - Proper Pops
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul