Wolfberry Preparate sub formă de pudră

Preparate sub formă de pudră de la producător Wolfberry - este o categorie care oferă o varietate de amestecuri instant cu ingrediente atent selecționate pentru prepararea unor mâncăruri sănătoase. De obicei, se mândresc cu un conținut excelent de proteine, complex de carbohidrați, grăsimi sănătoase și tot felul de ingrediente BIO. Mai mult, veți aprecia și faptul că unele pot fi chiar potrivite pentru vegani. Un exemplu excelent sunt alternativele proteice ale mâncărurilor populare, cum ar fi clătitele, pizza sau pâinea, precum și deserturile sub formă de înghețată sau budincă proteică.

 Afișați mai multe

Conținutul lor ridicat de proteine ​​le face o alegere excelentă pentru a favoriza creșterea și menținerea masei musculare, dar și sănătatea oaselor. Cu ajutorul lor, puteți prepara rapid și ușor diverse delicatese bogate din punct de vedere nutrițional, care vă vor îmbogăți dieta cu nutrienți valoroși.

Indiferent dacă scopul vostru este să creșteți masa musculară, să slăbiți câteva kilograme sau să promovați un stil de viață activ. Nu în ultimul rând, aproape oricine poate transforma aceste amestecuri instant în mâncăruri apetisante chiar și fără nicio experiență culinară anterioară. Un extra bonus minunat este gustul lor delicios, de care vă veți îndrăgosti.

Veniți și alegeți din gama noastră largă de amestecuri instant de mâncare, care vă vor convinge că literalmente toată lumea poate pregăti mese sănătoase.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (5)
 2. The Protein Works (2)
 3. Xucker (1)
 4. Wolfberry (1)
 5. Amylon (1)
Gramaj (g)
 1. 1000 g (1)
 2. 6 x 1000 g (1)
Formă
 1. Produse Alimentare (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. BIO (1)
 2. Vegan (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. BIO Porumb pentru popcorn - Wolfberry
  BIO Porumb pentru popcorn - Wolfberry
  100%
  100 % (10)
  De la 27,90Lei

1 Produs