ActivLab Pentru un somn mai bun

Pentru un somn mai bun de la producător ActivLab - este o categorie care conține produse pentru sprijinirea somnului. Joacă un rol cheie în sănătatea noastră generală. Ajută la menținerea multor procese biologice, cum ar fi funcționarea sănătoasă a creierului sau sistemul de apărare al organismului. Cu toate acestea, un somn de calitate este necesar și dacă încercați să slăbiți sau să câștigați masa musculară. Lipsa acestuia poate face ca procesele biologice din corpul nostru să nu funcționeze optim.

 Afișați mai multe

Cum să sprijiniți somnul  

O modalitate de a susține somnul poate fi găsită în suplimentele nutritive pentru a calma organismul, a ameliora tensiunea sau stresul. Printre cele mai cunoscute este, de exemplu, melatonina, care contribuie la scurtarea timpului necesar pentru a adormi. În plus, are un efect și asupra reducerii sentimentelor subiective de oboseală după o călătorie lungă cu avionul către un alt fus orar, cunoscut sub numele de jet lag.

Alte suplimente nutritive eficiente pentru sprijinirea somnului includ, de exemplu, GABA sau Ashwagandha. Acestea fac parte din adaptogeni, care sunt substanțe populare pentru capacitatea lor de a reduce stresul. Nivelul lor ridicat joacă adesea un rol în procesul de adormire. Ashwagandha poate ajuta la gestionarea mai bine a stresului și la reducerea tensiunii din organism, care este o altă piesă a puzzle-ului pentru un somn mai liniștit.

Alegeți din gama noastră largă de produse pentru a sprijini somnul și pentru a testa efectele acestora.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (12)
 2. NOW Foods (5)
 3. OstroVit (2)
 4. ActivLab (1)
 5. BeastPink (1)
 6. VemoHerb (1)
 7. Purasana (1)
Aromă
 1. fără aromă (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 120 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. ZEN 120 kaps - ActivLab
  ZEN - ActivLab
  93%
  93 % (4)
  66,90Lei

1 Produs