Papaya Enzyme 100 tab - Natrol

Evaluarea:
100 % of 100
100% (1)
Producător: Natrol

Papaya Enzyme sunt enzime digestive sub formă de comprimate masticabile, cu un gust delicios, tropical. Acest amestec special de enzime digestive ajută la dezintegrarea proteinelor, carbohidraților şi grăsimilor, pentru a pătrunde mai rapid în musculatură şi organism. Conţine enzime cunoscute, precum papaina, amilaza și bromelaina, ce susţin absorbția corectă a substanţelor nutritive.

Indisponibil pe termen lung

Papaya Enzyme - enzime digestive sub formă de comprimate masticabile, ce îmbunătăţesc digestia proteinelor, carbohidraţilor şi grăsimilor 

Papaya Enzyme sub forma de comprimate masticabile ajută la menţinerea sănătăţii tractului digestiv. Cu un gust delicios tropical, face ca fiecare comprimat masticabil sa fie un deliciu sănătos pentru papilele gustative. Acest amestec special de enzime digestive ajută la digestia proteinelor şi carbohidraţilor în organism. Papaya Enzyme este un supliment nutritiv natural, care ajută la dezintegrarea proteinelor necesare organismului şi poate ajuta la accelerarea reacţiilor chimice în celule. Aceste comprimate conţin enzime cunoscute, precum papaină, amilază și bromelaină, ce susţin absorbția corectă a substanţelor nutritive şi ajută la digestia proteinelor, carbohidraţilor şi grăsimilor. Este produsul preferat al sportivilor şi bodybuilderilor, deoarece ei consumă cantităţi mari de proteine sau carbohidraţi, fapt ce poate duce la balonare. De asemenea, ajută tractul digestiv la o descompunere mai rapidă a proteinelor, pentru a pătrunde mai repede în musculatură şi pentru a  facilitara digestia.

                           

papaya enzyme - enzime digestive - natrol

              

Papaya Enzyme şi beneficiile lor

  • un amestec de enzime digestive sub formă de comprimate masticabile
  • ajută la menţinerea sănătăţii tractului digestiv
  • contribuie la facilitarea digestiei
  • ajută la descompunerea proteinelor, carbohidraţilor, grăsimilor şi altor substanţe nutritive
  • are efect de detoxifiere

 

Mod de administrare

Administraţi 2 tablete după fiecare masă principală.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (2 tab)
Calorii 10 kcal
Carbohidraţi 2 g
   din care zaharuri 2 g
Papaină 40 mg
Papaya (fruct) 20 mg
Bromelaină 4 mg
Alfa-amilaza (grâu) 2 mg

 

Alţi componenţi

Dextroză, zahăr, papaya naturală, aromă de piersici și cireșe, dioxid de siliciu, amidon de porumb, zaharoză, stearat de magneziu, turmeric, triacetin, lecitină din soia, lecitină annatto, propilenglicol, sare sodică a sulfatului de sodiu.

 

Atenție

Nu depășiți doza recomandată şi stabilită. Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiasca un regim alimentar variat! Nu lăsați la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Papaya Enzyme 100 tab - Natrol
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Papaya Enzyme 100 tab - Natrol
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul