Bona Vita Pâine și produse de patiserie

Pâine și produse de patiserie de la producător Bona Vita - este o categorie care conține alternative delicioase ale produselor de panificație populare. Acestea includ prăjituri de orez cu durată lungă de valabilitate, rondele și diverse tipuri de produse de patiserie crocante din cereale, pseudo-cereale, orez sau amestecuri de pâine.

Un exemplu grozav este amestecul pentru pâine proteică Protein Bread Mix, care este un amestec practic de ingrediente selecte pentru prepararea unei pâini delicioase. Vă va oferi un complex ridicat de carbohidrați și proteine ​​importante pentru creșterea și menținerea masei musculare și a sănătății oaselor. În plus, este și o sursă de fibre, care sunt benefice pentru o digestie optimă.

 Afișați mai multe

Avantajul suplimentar al produselor de panificație crocante din această categorie este durata lor lungă de valabilitate și o varietate de opțiuni din care să alegeți. Datorită acestui fapt, puteți alege, de exemplu, produse de patiserie fără gluten în cazul în care aveți intoleranță la gluten. Produsele de patiserie din această categorie pot fi păstrate în cămară pentru o perioadă lungă de timp și pot fi folosite ca o gustare rapidă la nevoie, deoarece se potrivesc perfect cu diversele conserve de pește, unturile de nuci sau cremele tartinabile. Acestea vă vor fi la îndemână, mai ales în perioadele în care aveți o zi încărcată și nu aveți timp pentru gătit. Puteți lua cu ușurință produse din această categorie cu voi la serviciu, la universitate sau în drumeții pentru a vă reface eficient energia. Vă vor convinge că până și produsele de patiserie pot face parte dintr-un stil de viață echilibrat, indiferent dacă faceți sport în mod recreațional de dragul mișcării sau profesional pentru a simți gustul dulce al victoriei.

Alegeți din gama noastră de rondele, prăjituri de orez, produse de patiserie cu durată lungă de valabilitate sau proteice și încântați-vă papilele gustative cu gustul lor unic.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.