Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nutrex

Nutrex este o companie americană înființată în anul 2002 care pe piața europeană și-a construit o reputație foarte bună într-un timp foarte scurt, fiind cunoscută pentru suplimentele extrem de eficiente și de cea mai bună calitate. Aceste suplimente sunt recomandate pentru culturiști, powerlifteri, iubitori de fitness, practicanți de arte martiale. Compania Nutrex Research a fost creată pentru a aduce pe piață produse inovatoare, cu adevărat eficiente și de înaltă calitate. Produsele acestei companii sunt rezultatul pe termen lung ale cercetării și testării. Nutrex a adus pentru prima dată pe piață suplimente nutritive sub formă de capsule lichide care asigură absorbția rapidă a componentelor și, prin urmare, rezultate mai bune. A început ca un vis, iar ideea a crescut cu un succes remarcabil. Munca grea și suplimentele de înaltă calitate au permis Nutrex să devină o forță majoră în industria suplimentelor nutritive pentru sportivi.

        

nutrex

 

Majoritatea produselor

Compania este cunoscută în principal pentru produsele sub formă capsulă, cum ar fi arzătoarele de grăsimi din seria Lipo 6, de la care derivă în prezent mai multe versiuni și sunt cele mai bine vândute arzătoare de grăsime din lume. Cel mai bine vândut dintre acestea este produsul standard Lipo 6, care a fost de 8 ori consecutiv considerat cel mai bun arzător de grăsime din lume. Din această categorie provine și arzătorul Lipo 6 Black, care este considerat cel mai puternic arzător de grăsime de pe piață, fiind foarte popular. Compania produce și celebrele capsule care conțin o puternică substanță anabolică non-steroidiană - Anabol 5, care este, de asemenea, printre cele mai bine vândute de pe piață. 

      

Surse

12 Produse

 1. Lipo 6 Black 120 tablete - Nutrex
  Evaluarea:
  80% (36)
  Preţ special   125,00 Lei
 2. Hemo Rage Black Ultra Concentrate 252 g - Nutrex
  Evaluarea:
  55% (19)
  Preţ special   120,00 Lei
 3. Lipo 6 Black Hers - Nutrex
  Evaluarea:
  85% (13)
  Preţ special   127,90 Lei
 4. T-UP Black 120 caps - Nutrex
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special   110,00 Lei
 5. Creatina Drive Black - Nutrex
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special de la  43,60 Lei
 6. BCAA Drive - Nutrex
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special de la  96,00 Lei
 7. Lipo 6 Unlimited 120 tablete - Nutrex
  Evaluarea:
  30% (2)
  Indisponibil pe termen lung
 8. Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex
  Evaluarea:
  89% (16)
  Stoc epuizat
 9. Stimulent de pre-antrenament Outlift - Nutrex
  Evaluarea:
  90% (2)
  Indisponibil pe termen lung

12 Produse