Machine Man Joint & Recovery 120 caps - ActivLab

Evaluarea:
40 % of 100
40% (1)
Producător: ActivLab

Machine Man Joint & Recovery este o nutriție pentru articulaţii bazată pe glucozamină și condroitină, care susţin biosinteza macromoleculelor ce formează cartilajul articular. În plus, este îmbogățită cu colagen hidrolizat pentru a produce colagenul natural. Datorită acestui fapt, reînnoieşte şi consolidează toate ţesuturile de legătură, precum și recuperarea mai rapidă după accidente.

Indisponibil pe termen lung

Machine Man Joit & Recovery - nutriţie pentru articulaţii cu adaos de colagen hidrolizat, datorită căruia, în afară de protecţia articulaţiilor, creşte şi formarea naturală de colagen

Machine Man Joint & Recovery este o nutriție pentru articulaţii în special pentru persoanele active fizic, care au o sarcină mai crescută pe articulații. Glucozamina și condroitina susţin biosinteza macromoleculelor care alcătuiesc cartilajului articular, cum ar fi glicozaminoglicani, proteoglicani și acid hialuronic. Vitamina C contribuie la formarea corespunzătoare a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor și a cartilajului. Peptidele și aminoacizii conținute în colagenul hidrolizat sunt utile în producerea de colagen. Proteinele de colagen și mangan contribuie la menținerea oaselor sănătoase.

 Machine Man Joint & Recovery 120 caps - ActivLab

 

Machine Man Joint & Recovery şi beneficiile sale

  • o nutriţie eficientă pentru articulaţii
  • conţine adaos de colagen hidrolizat
  • susţine articulaţiile şi sănătatea funcţiilor motorice
  • regenerează şi consolidează toate ţesuturile de legătură
  • asigură o regenerare mai rapidă şi recuperare după accidente

 

Ingrediente

Sulfat de glucozamină 2KCL, condroitină sulfat, colagen hidrolizat, L-metionină, agenţi anti-aglutinare: săruri de magneziu ale acizilor grași, ghimbir, acid L-ascorbic, curcuma, hialuronat de sodiu, bisglicinat de magneziu, strat (gelatină, colorant: dioxid de titan).

 

Dozare

Administraţi 2 capsule de 2x pe zi.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (4 caps)
Glucosamină sulfat 2000 mg
Condroitină sulfat 600 mg
L-metionină 150 mg
Ghimbir 100 mg
Curcuma 25 mg
Vitamina C 80 mg
Acid hialuronic 10 mg
Mangan 2 mg
Colagen hidrolizat 250 mg

 

Atenţie

Nu depășiți doza zilnică stabilită. Nu folosiți produsul pentru a înlocui un regim alimentar variat. Depozitați într-un loc uscat, răcoros, fără accesul copiilor. Produsul nu este potrivit pentru copii, femei în timpul sarcinii şi alăptării. Produsul poate conține urme de soia, grâu și nuci. Durata minimă de valabilitate a produsului este indicată pe ambalaj.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Machine Man Joint & Recovery 120 caps - ActivLab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Machine Man Joint & Recovery 120 caps - ActivLab
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul