Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Isotec Endurance este o băutură izotonică pentru sportivi, care hidratează organismul, completand nivelul electroliților. Acesta conține Tri-carb, sursa de energie  - dextroza, maltodextrină și fructoză. Datorită lor, se asigură eliberarea treptată de energie și reconstituirea glicogenului în mușchi și ficat. Completează cu electroliții pierduți după transpitație, pentru a rehidrata, și îmbunătățește absorbția și retenția de lichide în organism.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 61,00 Lei

Isotec Endurance - băutură izotonică pentru sportivi, ce înlocuiește electroliții, energia și hidratează organismul

Isotec Endurance este o băutură izotonică pentru sportivi. Antrenamentele de anduranță, intensive, epuizează rapid organismul, iar această băutură aprovizionează corpul cu energie precum și cu apă și electroliți. Isotec Endurance conține sursa de energie Tri-carb, dextroză, maltodextrină și fructoză. Dextroza furnizează energie rapid în corp, apoi începe procesul treptat al maltodextrinei, energie utilizabilă în mod egal. Importanța fructozei constă în faptul că hidrații de carbon sunt în măsură să furnizeze energie către fibrele musculare, în timp ce ficatul utilizează în mod preferențial fructoză înainte de glicogen. Componenta reprezentativă, carbohidrații Tri-carb, asigură o eliberare treptată a energiei și reconstituirea glicogenului în mușchi și ficat. Electroliții pierduți după transpirație sunt înlocuiți pentru a hidrata și îmbunătăți absorbția și retenția de lichide în organism.


isotec endurance scitec

 

Băuturile gata preparate care conțin carbohidrați și electroliți contribuie la performanța de durată mai lungă pentru a menține eficiența și performanța, precum și pentru a crește retenția de apă. Vitamina C ajută la menținerea functionării normale a sistemului imunitar, în timpul și după antrenamentele intense. Acest efect pozitiv poate fi atins printr-un aport zilnic de 200 mg de vitamina C - mai mult decât doza zilnică recomandată (conținute într-o singură doză de Isotec). Vitamina E ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

 

Isotec Endurance și avantajele sale

  • bautură izotonică excelentă pentru sportivi
  • asigură un echilibru de electroliți
  • hidratează corpul
  • asigură normalitatea metabolismului pentru producerea de energie
  • reduce oboseala si senzația de epuizare
  • susține activitatea sistemului nervos (neurotransmisia, contracția musculară, inclusiv mușchiul cardiac)
  • susține funcționarea normală a membranelor celulare
  • susține sinteza normală a proteinelor
  • meține sănătoși oasele și dinții

 

Ingrediente

Aromă de lemon ice tea: Maltodextrină, dextroză, fructoză, fosfat acid disodic, aciditate: acid citric anhidru; fosfat diacid de potasiu, fosfat disodic, aromă de magneziu: ceai negru, lămâie; L-acid ascorbic, coloranți: caramel; DL-alfa-tocoferol acetat, îndulcitor: sucraloză, acesulfam-K.

Aromă de orange: Maltodextrină, dextroză, fructoză, fosfat acid disodic, fosfat diacid de potasiu, fosfat acid de magneziu, aciditate: acid citric anhidru; L-ascorbic, acetat de DL-alfa-tocoferol, îndulcitor: sucraloză, acesulfam-K; colorant: galben sunset FCF.

Aromă de  raspberry ice tea: Maltodextrină, dextroză, fructoză, aciditate: acid citric anhidru; fosfat acid disodic, fosfat diacid de potasiu, fosfat disodic, aromă de magneziu: zmeură, ceai negru; L-ascorbic, acetat de DL-alfa-tocoferol, îndulcitor: sucraloză, acesulfam-K; colorant: Ponceau 4R.

 

Mod de administrare

Se amestecă 3/4 de doză sau 2 linguri (33 g) de Isotec în 500 ml de apă rece. Se bea o doză la fiecare 30 minute în timpul exercițiului fizic într-un ritm de 2,5 dl/15 minute pentru adăugarea de energie și electroliți. Pentru hidratare este recomandabil să se bea o doză la 30-60 de minute înainte de antrenament, mai ales în timpul verii. După antrenament, poate fi folosit ca supliment, ca adaos de carbohidrați la cockteil-uri proteice.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (33g)
Valoare energetică487 kJ / 116 kcal
Grăsimi0 g
 din care acizi grași saturați0 g
Carbohidrați29 g
 din care zaharuri14 g
Proteine0 g
Sare0,63 g
Potasiu200 mg
Magneziu90 mg
Fosfor442 mg
Vitamina C200 mg
Vitamina E15 mg

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Produsul nu este un substitut pentru o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos! A se păstra departe de copii!

Recenzii clienți

Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Greutate brută
1.22 kg
EAN
728633107063
Lungime
22.50 cm
Lățime
12.50 cm
Înălțime
12.50 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Isotec Endurance 1000 g - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul