Scitec Nutrition

Scitec Nutrition a luat naștere inițial în Europa. Firma este în continuare lider absolut în domeniul nutriției sportivilor. Pentru a-și extinde vânzările, laboratoarele și instalațiile de producție și de dezvoltare au fost mutate în SUA, în anul 1999.

 

Are trei principii fundamentale:

  • Toate ingredientele se dovedesc eficiente. Acest principiu e verificat în laboratoarele noastre.
  • Produsele noastre nu conțin substanțe interzise.
  • Materiile prime utilizate trebuie să fie de cea mai înaltă calitate.Grație principiilor noastre clienții Scitec Nutrition pot obtine rezultate maxime.

 Firma Scitec Nutrition are o istorie de zece ani de succes. Producția are loc în propria noastră fabrica cu perimetru de mai mult de două terenuri de fotbal, garantând în același timp produse de înaltă calitate.

 

Filozofia Scitec

În loc de propagandă, compania Scitec Nutrition are la bază calitatea și corectitudinea relațiilor comerciale și este acum reprezentată în aproape toate țările. Publicitate produselor promite rezultate reale, iar sportivii nu sunt dezamăgiți de produsele Scitec: obțin cu adevărat ceea ce au nevoie. Rezultatele testelor arată că produsele Scitec nu conțin substanțe de dopaj. Calitatea de top Scitec Nutrition - în Europa sunt printre primii producători de suplimente nutriționale. Proprietățile gustului produselor noastre vorbesc de la sine, motiv pentru care produsele Scitec sunt căutate în mod constant. Dezvoltarea Scitec de produse inovatoare, nu este doar o afirmație ce sună bine; aceasta este o politică corporativă reală. Pentru a schimba cerințele clientului, răspundem la dezvoltarea constantă de produse. Scitec oferă clienților săi rețete, fezabile, pentru a satisface clienții, prin adăugarea de arome gourmet. 

 scitec

 

Inovația

Înseamnă să indice funcționarea reală a noilor produse pe piață. Pentru mulți, conceptul de inovare există adesea doar pe hârtie, pentru a da o nouă valoare publicității. În Essen, Germania a avut loc FIBO, cea mai mare expoziție internațională de fitness și wellness în Europa. Compania Scitec Nutrition a introdus un nou design-ul produselor sale. Produsele cu noul design al ambalajului au apărut deja pe rafturile magazinelor și au înlocuit treptat vechiul design. S-a schimbat doar ambalajul, dar calitatea produselor este aceeași.

 

Calitatea

Imediat după ce produsele Scitec Nutrition au ajuns pe rafturile magazinelor și centrelor de fitness, firma a devenit unul dintre brandurile de top din Europa. Baza succesului este, desigur, calitatea și fiabilitatea produselor. Succesul garantează calitatea produselor sale. Garantează veridicitatea datelor privind procentajul conținutului de proteine din produse. Este posibil să se verifice rezultatele testelor de analiză a proteinelor pentru toate produsele de diferite forme și diferite arome. Cu ajutorul rezultatelor se poate determina dacă valorile au toleranțele date (scopul produselor Scitec este conținutul de 100%, cu o toleranță de +- 2%). Rezultatele testelor pot fi verificate prin introducerea numărului de serie (numărul de lot) pe pagina de web www.scitecnutrition.com ANALIZA DE PROTEINE.

 

Surse

     

Te interesează produsele acestui brand?

   

   

Afișați mai multe
Nu putem găsi produsele conform selectării.