Xucker Îndulcitori

Îndulcitori de la producător Xucker - este o categorie de produse pentru aromatizarea preparatelor și băuturilor dulci sau sărate. Aici puteți găsi alternative mai sănătoase la zahăr, precum și îndulcitori cu conținut scăzut de calorii sau chiar fără. Acestea îi vor mulțumi garantat pe toți cei care doresc să-și reducă aportul de energie, să slăbească sau să limiteze cantitatea de zahăr din alimentație, fără a renunța la mâncărurile dulci. Desigur, aici sunt incluse și mierea și siropurile naturale, care sunt potrivite pentru gătit, copt, dar și pentru prepararea băuturilor. Prin urmare, celor cărora le place să se răsfățe cu dulciuri vor găsi, cu siguranță, ceva pe placul lor.

Cele mai cunoscute tipuri de îndulcitori

Stevia este o categorie ce acoperă produsele îndulcite cu îndulcitori pe bază de plante. Acesta este probabil motivul pentru care acești îndulcitori sunt una dintre cele mai cunoscute alternative de zahăr. De obicei, nu conțin calorii și au o valoare dulce de 200-300 de ori mai mare decât zahărul. Îndulcitorii obținuți din planta de stevie vin de obicei sub formă de pulbere, picături sau tablete, fiind folosite ca înlocuitor al zahărului în copt, dar și pentru prepararea diverselor băuturi.

O alternativă cunoscută la zahăr este xilitolul, cunoscut și sub numele de zahăr de mesteacăn. Acesta este potrivit și pentru cei care doresc să economisească câteva calorii. În comparație cu zahărul tradițional (de sfeclă), se laudă cu aceeași valoare de dulceață, însă conține cu aproximativ 40% mai puține calorii. Dacă alegeți să înlocuiți zahărul cu xilitol, veți contribui și la menținerea mineralizării dinților. Xilitolul este potrivit pentru gătit, copt și pentru prepararea diferitelor băuturi.

Acestea fiind spuse, dacă preferați să vă îndulciți mâncărurile fără să adăugați deloc calorii, puteți apela la eritritol. Pe lângă faptul că nu are calorii, acesta se laudă și cu un indice glicemic zero, datorită căruia nu crește nivelul zahărului din sânge. Un alt mare beneficiu este că are până la 70% din valoarea dulce a zahărului. Acest lucru îl face prietenul ideal pentru alimentația voastră, deoarece are un gust dulce natural care vă va îmbogăți terciurile, deserturile și smoothie-urile.

Cu toate acestea, dacă vă place să coaceți, cu siguranță trebuie să folosiți miere, pentru că, după cum probabil știți, mierea conține destul de multe substanțe benefice. În plus are și un gust delicios, ceea ce o face o alternativă cunoscută și mai sănătoasă la zahăr. De asemenea, se laudă cu o gamă largă de utilizări în bucătărie. Pe lângă coacerea dulciurilor, o puteți folosi pentru a îndulci cafeaua, ceaiul, smoothie-urile sau terciurile din cereale. Mai mult, este folosită și în marinate sau ca parte a sosurilor pentru salată.

Puteți găsi alternative și înlocuitori ai zahărului și printre alți îndulcitori. Toți cei care preferă aromele naturale vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor în această subcategorie. Acest lucru se datorează faptului că include sirop de curmale, agave dar și de arțar. În cele din urmă, atunci când vă hotărâți să coaceți ceva bun, cu siguranță veți aprecia pasta de curmale sau pulberea de fructe BIO Lucuma, ce provine din fructul dulce al plantei numite Pouteria lucuma.

Alegeți câteva produse din gama noastră largă de îndulcitori pe care îi puteți folosi pentru a pregăti deserturi sănătoase și alte feluri de mâncare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre îndulcitori, consultați următorul articol: Înlocuitori ai zahărului - Care îndulcitor este potrivit pentru voi?

Afișați mai multe

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (15)
 2. Xucker (4)
 3. Wolfberry (4)
 4. Manuka Health (3)
 5. BioToday (3)
 6. VanaVita (2)
 7. Bombus (2)
 8. NATUSWEET (2)
 9. Purasana (1)
Gramaj (g)
 1. 1000 g (2)
 2. 50 x 5 g (1)
 3. 1430 g (1)
Culoare
 1. shadow (2)
Formă
 1. Pudră (3)
 2. Produse Alimentare (1)
Amestec
 1. Pur (4)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (4)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (4)
Vegan (4)
Fără gluten (2)
Fără lactoză (4)
BIO (4)
Fără OMG (4)
Fără îndulcitori artificiali (4)
Fără ambalaj din plastic (4)
Fără aspartam (4)
 1. Light Erythritol - Xucker
  Îndulcitor Erythritol Light 1000 g - Xucker
  84%
  84 % (6)
  59,90Lei
 2. Erythritol portion packets 50x5g - Xucker
  Îndulcitor Erythritol Light pachet cu 50 de plicuri 50x5g - Xucker
  100%
  100 % (4)
  24,90Lei
 3. Erythritol pudră - Xucker
  Erythritol pudră 600 g - Xucker
  100%
  100 % (3)
  44,90Lei
 4. Bronxe erythriol - Xucker

4 Produse