ActivLab Împotriva îmbătrânirii

Împotriva îmbătrânirii de la producător ActivLab este o categorie de suplimente concepute pentru toți bărbații și femeile care doresc să se simtă și să rămână proaspeți, tineri și plini de viață. Scopul principal al tuturor produselor din această categorie este de a lupta împotriva îmbătrânirii și de a oferi o strategie optimă care să promoveze sănătatea voastră generală. De exemplu, acidul hialuronic este adesea considerat un ingredient cheie pentru aspectul tineresc. Se găsește în piele, păr, articulații sau zona din jurul ochilor. Scopul său în organism este de a menține apa în celulele țesuturilor și pe suprafața ochilor, precum și elasticitatea cartilajelor. Acest lucru se traduce printr-o piele mai hidratată și mai proaspătă. Acestea fiind spuse, cantitatea sa în organism scade odată cu înaintarea în vârstă și, prin urmare, este recomandată completarea sa regulată.

 Afișați mai multe

Coenzima Q10 este un alt compus important, deoarece ajută mitocondriile la producerea de energie în organism. În plus, este, de asemenea, o parte esențială a sistemului antioxidant. Acest lucru se datorează faptului că ajută la lupta împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi, alături de alți antioxidanți, precum L-carnozină, acidul alfa-lipoic, curcumină și vitamina E. De asemenea, această vitamină are un efect benefic asupra menținerii sănătății pielii. După cum probabil știți, stresul oxidativ reprezintă o amenințare pentru corpul nostru într-o oarecare măsură. Face ca radicalii liberi să atace și să deterioreze membranele celulare, ceea ce poate duce la îmbătrânirea prematură. Antioxidanții joacă un rol crucial în prevenirea acestui lucru. Prin urmare, cu siguranță nu ar trebui să subestimați aportul lor.

 

Dacă doriți să preveniți ridurile, să aveți un aspect proaspăt și tineresc, atunci suplimentele nutritive din această categorie sunt alegerea potrivită.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (14)
 2. NOW Foods (5)
 3. OstroVit (4)
 4. ActivLab (1)
 5. VanaVita (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 60 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Curcuma Caps - ActivLab
  Turmeric caps - ActivLab
  67%
  67 % (4)
  34,90Lei

1 Produs