Îmbrăcăminte funcțională - pantaloni scurți

Îmbrăcăminte funcțională - este o categorie pe care orice om activ ar trebui să o exploreze. Conține tot ce este necesar pentru a atinge performanța sportivă de top. Pe lângă designul lor modern, piesele individuale se remarcă prin croială și materiale care sunt confortabile, se potrivesc perfect și elimină eficient transpirația. Unele articole sunt chiar compresive, ceea ce duce la o recuperare mai eficientă, la eliminarea acidului lactic și la o performanță sportivă potențial îmbunătățită. Dacă vă hotărâți să vă depășiți limitele și să vă străduiți constant spre progres, veți găsi haine în această categorie care vă vor ajuta cu siguranță în călătoria voastră.

 Afișați mai multe

Care este oferta de îmbrăcăminte funcțională pentru bărbați?  

 • Maiourile și tricourile pentru bărbați cu mâneci scurte și lungi prezintă diverse croieli, de la cele mai largi, care excelează în respirabilitate, până la cele compresive care favorizează circulația sângelui. În funcție de scopul fiecărei persoane în parte, este esențial să alegeți materialul potrivit. Bumbacul funcționează bine pentru activități mai puțin intense, cum ar fi yoga, în timp ce materialele sintetice precum poliesterul sunt ideale pentru activitățile sportive, deoarece vă vor ajuta să vă mențineți corpul uscat prin eliminarea transpirației și uscarea rapidă.
 • O mențiune specială o merită tricourilor mai călduroase cu fermoar și guler înalt, cu mânecă lungă, care sunt ideale pentru vremea rece, deoarece asigură căldura și menținerea temperaturii corpului. Le puteți folosi și ca strat de bază pe sub jacheta de schi.
 • Când vine vorba de pantaloni scurți, puteți alege între pantaloni scurți funcționali obișnuiți, pantaloni scurți compresivi sau chiar varianta 2-în-1 care au un strat exterior mai liber. Toate tipurile de pantaloni scurți elimină eficient transpirația, făcându-le potrivite pentru sală, alergare și alte activități care necesită menținerea confortului și a corpului uscat.
 • Colanții nu sunt exclusiv pentru garderoba femeilor; și bărbaților le place să poarte această piesă funcțională. Aceștia vor sublinia un corp bine tonifiat, vor ajuta la gestionarea transpirației și pot fi folosiți ca strat de bază pe vreme rece. Sunt disponibili și într-o versiune decupată care se termină chiar sub genunchi. Colanții termici funcționali MERINO vor fi cu siguranță la îndemână pe vreme mai rece, deoarece oferă căldură, menținerea temperaturii și funcționează ca strat de bază.
 • Pantalonii sport sunt, de asemenea, cunoscuți pentru capacitățile lor de absorbție a transpirației. În comparație cu colanții, aceștia au o croială mai lejeră, care nu restricționează mișcarea, făcându-i potriviți atât pentru sporturi mai intense, cât și pentru cele mai puțin intense. 
 • Sunt disponibile și articole vestimentare de bază, cum ar fi șosete funcționale și compresive sau mâneci pentru gambe. Acestea sunt perfecte pentru alergare, drumeții, ciclism și alte activități intense.
 • Jacheta Stormbreaker va fi însoțitorul vostru preferat pentru a lupta împotriva disconfortului și pentru a vă sprijini în cazul în care vă prinde vreme rea.

În cazul în care doriți să aflați mai multe despre îmbrăcămintea funcțională, nu ratați articolul nostru: Îmbrăcămintea funcțională: De ce este importantă și cum vă poate ajuta să vă îmbunătățiți performanța sportivă.

 

 Afișați mai puțin

8 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Fit
 1. elastic (4)
 2. compresie (3)
 3. slim fit (1)
Pantaloni
 1. pantaloni lungi (19)
 2. cu buzunare (13)
 3. pantaloni scurți (8)
 4. cu fermoar (4)
 5. lenjerie de corp (3)
Producător
 1. GymBeam Clothing (3)
 2. STRIX (3)
 3. SKINS (2)
Culoare
 1. negru (6)
 2. violet (2)
 3. negru-gri (1)
 4. military green (1)
 5. shadow (1)
Material
 1. 92% nylon, 8% elastane (2)
 2. 76% polyamide (nylon), 24% elastane (2)
 3. 50% poliester, 50% lycra (1)
 4. 80% nylon, 20% elastan (1)
 5. 95% poliester, 5% elastan (1)
 6. 80% polyester, 20% elastan (1)
 7. 47% cotton, 48% viscose, 5% spandex (1)
 8. 55% goat leather, 25% polyester, 10% acrylic, 10% elastane (1)
Dimensiune
 1. XL (7)
 2. S (6)
 3. L (6)
 4. M (5)
 5. XXL (5)
 6. XL/XXL (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. CLOTHING 60% (1)
 2. CLOTHING69 (1)
 3. SPRING 35% (1)
Preț
Filtrează după
 1. Pantaloni scurți pentru bărbați 2in1 Black Grey - GymBeam
  Pantaloni scurți pentru bărbați 2in1 Black Grey - GymBeam
  86%
  86 % (32)
  98,90Lei
 2. Pantaloni scurți 2in1 black - STRIX
  Pantaloni scurți 2in1 black - STRIX
  90%
  90 % (10)
  172,90Lei
 3. Colanți funcționali pentru bărbați Infinity - STRIX
  Colanți funcționali pentru bărbați Infinity - STRIX
  87%
  87 % (3)
  68,90Lei
 4. Men‘s Compression Shorts Series-5 Black - SKINS
 5. Pantaloni scurți de compresie Series-1 Half Tights Black - SKINS
 6. Kompresné šortky Black - GymBeam Clothing
  Pantaloni scurți de compresie Black - GymBeam Clothing
  97%
  97 % (13)
  78,90Lei
 7. Infinity Functional Shorts - STRIX
  Stoc epuizat
  Pantaloni scurți funcționali pentru bărbați Infinity - STRIX
  100%
  100 % (4)
 8. Colanți pentru bărbați FIT Military Green - GymBeam
  Stoc epuizat

8 Produse