Hanorace - midnight blue

Hanorace - acestea sunt disponibile în diferite mărimi, lungimi, închizători și modele, astfel încât toată lumea își poate găsi piesa ideală. Pe lângă funcționalitate, acestea oferă confort și o croială sofisticată care nu restricționează în niciun fel mișcarea. Veți aprecia acest confort atât în timpul sesiunilor intense de exerciții, cât și în zilele de lucru solicitante. Confortul termic, care vă poate asigura că vă simțiți complet în largul dumneavoastră, este, de asemenea, un avantaj.

 Afișați mai multe

Cum să alegeți hanoracul sau puloverul potrivit? 

 • Hanoracele cu glugă prezintă mai multe avantaje. Unul dintre acestea este protecția împotriva intemperiilor. Fie că plouă, fie că bate un vânt puternic, gluga vă ajută să vă mențineți căldura la nivelul capului. Totuși, asta nu este singura sa funcție. Știți acele momente în care trebuie să vă cufundați în gândurile voastre la sală și vreți să vă izolați complet de cei din jur? În astfel de momente, pur și simplu puneți-vă gluga pe cap, deconectați-vă de lumea exterioară și concentrați-vă doar pe antrenamentul vostru.
 • Puloverele sunt extrem de universale, potrivite atât pentru sport, cât și pentru activitățile de zi cu zi. Tot ce trebuie să faceți este să le trageți peste cap pentru a vă fi cald. O alegere ideală este un amestec de poliester și bumbac pentru respirabilitate generală și funcționalitate.
 • Hanoracele cu fermoar, care au sau nu glugă, sunt excelente pentru vremea imprevizibilă, când nu sunteți siguri dacă va fi cald sau rece, deoarece pur și simplu le puteți desface sau închide fermoarul după cum este nevoie. Unele hanorace au chiar și buzunare suplimentare pentru lucruri personale mici. Hanoracul MERINO este o alegere excelentă pentru a vă menține căldura și confortul.
 • Hanoracele funcționale sunt de obicei realizate din materiale sintetice, oferind nu numai confort, ci și abilitatea eficientă de eliminare a transpirației. Astfel de piese sunt perfecte pentru antrenamente intense, deoarece mențin bine temperatura corpului, pot servi și ca straturi de bază pentru schi și alte sporturi de iarnă.
 • Hanoracele tip cardigan vă vor fi cu siguranță utile în zilele în care doriți să vă simțiți confortabil și să arătați elegant în același timp. Datorită materialului confortabil, veți păstra căldura corpului, indiferent de ceea ce faceți. Le puteți purta la serviciu, la universitate sau în drum spre sală. Un articol ca aceasta va afișa în mod clar simțul vostru estetic tuturor celor din jur.
 • Vestele cu glugă oferă mai multă versatilitate și este posibil să devină piesa voastră de referință. Pe vreme mai caldă, le puteți purta și pentru activități obișnuite. În cazul în care vremea se înrăutățește brusc, veți aprecia existența glugii, deoarece aceasta vă va proteja capul. Mai mult decât atât, purtarea sa la sală este o modalitate ușoară de a vă deconecta de lumea exterioară și de a vă concentra doar asupra voastră și a performanței voastre sportive. Acestea fiind spuse, vestele cu glugă sunt potrivite și pentru vremea mai rece. Pur și simplu le puneți peste un tricou compresiv cu mâneci lungi și va acționa ca un strat suplimentar pentru a vă ține de cald.

Hanoracele fitness și casual sunt utile pentru sport și alte activități, nu numai pe vreme mai rece. Acestea sunt alegerea perfectă pentru toți bărbații care doresc să arate stilat și să se simtă excelent.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Fit
 1. regular fit (2)
Topuri
 1. cu fermoar (2)
 2. cu buzunare (2)
 3. hanorac (2)
 4. maiou (1)
 5. mânecă lungă (1)
Producător
 1. STRIX (2)
Culoare
 1. negru (44)
 2. gri (12)
 3. violet (8)
 4. hot red (4)
 5. moon grey (3)
 6. burgundy (3)
 7. shadow (3)
 8. alb (3)
 9. aquamarine (3)
 10. cinnamon (3)
 11. eucalypt (3)
 12. albastru (3)
 13. ivory (2)
 14. midnight blue (2)
 15. emerald (2)
 16. deep teal (2)
 17. plum (2)
 18. military green (2)
 19. beige (2)
 20. verde (2)
 21. Tawny Port (1)
 22. sandshell (1)
 23. chartreuse (1)
 24. navy (1)
 25. nisip (1)
 26. charcoal (1)
 27. stone (1)
 28. Garden Topiary (1)
 29. petrol (1)
 30. dark green (1)
 31. (1)
 32. sand - white (1)
 33. eggplant (1)
 34. cedar green (1)
Material
 1. 95.2% cotton, 4.8% elastane (1)
 2. 47% cotton, 48% viscose, 5% spandex (1)
Dimensiune
 1. S (2)
 2. M (2)
 3. L (2)
 4. XL (2)
 5. XXL (2)
 6. XXXL (2)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. SUMMER30 (1)
Preț
Filtrează după
 1. Vestă pentru bărbați Midnight Blue - STRIX
 2. Hanorac ALPHA Midnight Blue - STRIX
  Hanorac ALPHA Midnight Blue - STRIX
  93%
  93 % (3)
  197,90Lei

2 Produse