Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hanorac pentru femei Train Like a Beast roz - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Hanoracul Train Like a Beast de culoare roz este destinat oricărei femei căreia îi place să se antreneze din greu. Acest  hanorac are o inscripție contrastantă, o glugă ajustabilă și buzunare de cangur. O să vă placă materialul său, moale și simplu. Este potrivit atât pentru exerciții fizice, cât și pentru uzul casual.

Indisponibil pe termen lung

Train Like a Beast - hanoracul pentru orice femeie, ce la antrenamente dă tot ce are mai bun

Hanoracul pentru femei Train Like a Beast este un "must have"  în garderoba oricărei femei ce știe de ce este nevoie pentru a-și împinge propriile limite. Veți iubi simplitatea și materialul confortabil. Acesta este format din 80% bumbac și 20% poliester, având 280 g/m2. Hanoracul Train Like a Beast are o glugă ajustabilă cu două straturi și cu șnur, buzunare de cangur, tiv și manșete elastice cu nervuri. Conține inscripția "Train Like A Beast, Look Like Beauty" (antrenează-te ca o fiară, arată ca un model), care dau de înțeles tuturor clar că știți scopul antrenamentului dvs. Este potrivit pentru sala de sport, dar vă veți bucura de el atât de mult încât îl veți folosi și pentru utilizarea casual.

 

Hanoracul Train Like a Beast și avantajele sale

  • hanorac simplu clasic
  • fabicat din material de calitate
  • glugă cu dublură și cu șnur
  • buzunare de cangur
  • potrivit pentru exerciții fizice

 

Pentru cine este potrivit hanoracul Train Like a Beast?

Hanoracul este proiectat pentru toate femeile și sportivele ce apreciază hainele de calitate, atât în ceea ce privește materialul de calitate, dar și stilul acestuia la modă.

Recenzii clienți

Hanorac pentru femei Train Like a Beast roz - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Hanorac pentru femei Train Like a Beast roz - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Hanorac pentru femei Train Like a Beast roz - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul