Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Glutamine 3 120 caps - Activlab

Producător: ActivLab

Glutamina 3 este un aminoacid de glutamină, esențial pentru procesul de construcție a masei musculare. Produsul este o combinație de trei forme de glutamină: L-glutamină, N-acetil glutamină și glutamina alfa-ketoglutarat. Datorită acestui lucru chiar și mai bine elimină catabolismul, stimulează sinteza proteinelor și accelerează regenerarea.

Indisponibil pe termen lung

Glutamine 3 combină trei forme de glutamină pentru o mai bună regenerare, sinteză musculară și eliminare a catabolismului

Glutamina 3 este un aminoacid glutamină, esențial pentru procesul de construcție a masei musculare - Prezintă mai mult de 60% din numărul total de aminoacizi din mușchi. Elimină catabolismul și stimulează sinteza proteinelor musculare, reduce timpul de regenerare de după antrenament și efectele de supraantrenament în timpul efortului intens.

glutamine 3

Glutamine 3 combină 3 forme de glutamină:

  • L-glutamina
  • N-acetil glutamina
  • Glutamina alfa-ketoglutarat

 

Este o combinație din diferite surse de glutamină pentru saturarea rapidă a corpului cu aminoacizi, precum și pentru păstrarea lor în organism pentru timp îndelungat, crescând regenerarea musculară

 

Glutamine 3 și beneficiile sale

  • Crește prerformanța fizică
  • Promovează regenerarea masei musculare și elimină catabolismul
  • Stimulează sinteza proteinelor
  • Are un preț convenabi

 

Ingrediente

L-glutamină, N-acetil glutamină, glutamină alfa-cetoglutarat, agent antiaglomerant E470b, o capsulă (gelatină, colorant E171).

 

Dozare

În zilele de antrenament consumați de 2 ori pe zi câte 4 capsule, iar în zilele în care nu vă antrenați consumați 4 capsule între mese.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 capsulă
Valoare energetică 1,7 kJ / 0,4 kcal
Proteine 0 g
Grăsimi 0 g
Carbohidrați 0,1 g
L-glutamină 350 mg
N-acetil glutamină 300 mg
Glutamina alfa-ketoglutarat 300 mg 
 

Avertisment

Nu depășiți doza recomandată. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau cele care alăptează. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. A se proteja de lumina solară directă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Avertisment de alergene: produs într-o unitate care procesează, de asemenea, produse ce conțin lapte, ouă, soia, grâu, fructe de mare, ulei de pește, alune de pădure și arahide.

Recenzii clienți

Glutamine 3 120 caps - Activlab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Glutamine 3 120 caps - Activlab
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Glutamine 3 120 caps - Activlab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul