VanaVita Genți și accesorii pentru alimente

Genți și accesorii pentru alimente de la producător VanaVita este o categorie care prezintă accesorii practice de fitness de diverse forme, dimensiuni și materiale. Aceste genți fac ca pregătirea mesei să fie ușoară și vă ajută să aveți mereu la îndemână numărul potrivit de calorii, indiferent dacă scopul vostru este să slăbiți sau să creșteți masa musculară.

 Afișați mai multe

Categoria genți pentru alimente și accesorii include:

 • Genți clasice pentru alimente, perfecte pentru facultate, serviciu sau călătorii, unde veți aprecia spațiul lor generos de depozitare pentru recipiente, ustensile, shakere sau sticle de apă. Unele dintre ele vin chiar și cu propriile pungi de gel, oferind beneficii similare pungilor izolante sau cooler, deoarece ajută la menținerea temperaturii optime a alimentelor.
 • Sacoșe din pânză cu un design minimalist și caracteristici utile, cum ar fi buzunare sau capse magnetice. Sunt ideale ca plase pentru cumpărături sau alternative la gențile de mână, capabile să transporte mult mai multe obiecte și pot fi puse pe umăr. Oricine nu este un fan al soluțiilor din plastic sau hârtie de unică folosință și caută o plasă practică le va aprecia cu siguranță.
 • Caserole individuale pentru alimente dimensionate pentru a se potrivi cu majoritatea genților. Avantajul lor constă în etanșarea și durabilitatea lor de calitate, asigurându-vă că mâncărurile voastre nu se vor vărsa sau nu se vor scurge. Aceste recipiente vă vor asigura că aveți întotdeauna cu voi prânzul, cina, gustarea sau micul dejun. Puteți alege dintre variantele din plastic, oțel inoxidabil sau sticlă.
 • Pachete cu gel și ustensile de bucătărie care includ punga cu gel hot-cold, care încape în gențile pentru alimente și vă ajută să vă păstrați mesele calde sau reci pentru cât mai mult timp posibil. După aceea, le puteți savura cu ajutorul setului de tacâmuri care constă dintr-o lingură, o furculiță și un cuțit. Există și pungi din silicon, perfecte pentru depozitarea diverselor ingrediente și au o utilizare versatilă în bucătărie.

Veniți și alegeți din selecția noastră de genți pentru alimente, unde veți găsi și diverse ustensile de bucătărie pentru călătorii.

 Afișați mai puțin

5 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (32)
 2. VanaVita (5)
 3. Climaqx (2)
 4. VENUM (1)
Culoare
 1. silver (2)
 2. maro (1)
 3. shadow (1)
 4. violet (1)
Bag volume range
 1. 20-29 l (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. RO - VANAVITA (3)
 2. New (1)
Preț
Filtrează după
 1. Caserolă din oțel inoxidabil pentru alimente 1400 ml - VanaVita
 2. Caserolă din oțel inoxidabil pentru alimente 850 ml - VanaVita
 3. Bol din nucă de cocos - VanaVita
  Bol din nucă de cocos - VanaVita
  60%
  60 % (1)
  44,90Lei
 4. Sacoșă Eco - VanaVita
  Sacoșă Eco - VanaVita
  100%
  100 % (1)
  46,90Lei
 5. Set de paie din oțel inoxidabil - VanaVita
  Set de paie din oțel inoxidabil - VanaVita
  100%
  100 % (5)
  21,90Lei

5 Produse