Wolfberry Gainere și Carbohidrați

Gainere și Carbohidrați de la producător Wolfberry este o categorie în care puteți găsi produse cu o gamă largă de nutrienți, în principal carbohidrați. Aceștia au funcția de a restabili nivelul de energie din organism sau de a vă crește aportul caloric, ceea ce le face potrivite chiar și pentru persoanele care au probleme cu creșterea în greutate. Consumul lor este deosebit de benefic pentru cei care încearcă să acopere exigențele mari de energie ale unui stil de viață solicitant din punct de vedere fizic sau din cauza antrenamentelor intense. Cu toate acestea, gainerele și carbohidrații sunt produse potrivite chiar și pentru sportivii care doresc să-și accelereze procesul de regenerare, să câștige masă corporală și să-și dezvolte masa musculară.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre cum să alegeți gainer, consultați articolul nostru Cum să alegeți cel mai bun gainer pentru dezvoltarea masei musculare?.

 

Această categorie oferă:

 •       Gainere, care sunt sursa primară de carbohidrați cu eliberare lentă sau rapidă.
 •       Carbohidrați cu eliberare lentă, care servesc drept sursă de energie cu eliberare treptată.
 •       Carbohidrați cu eliberare rapidă, care sunt o sursă rapidă de energie.
 •       Geluri energizante care sunt o modalitate foarte convenabilă de a oferi organismului energie, mai ales în timpul antrenamentelor.
 •        Amestecuri All-in-one, care reprezintă o sursă viabilă de nutrienți, cum ar fi carbohidrații, proteinele și alte ingrediente suplimentare, cum ar fi vitaminefibreaminoaciziminerale și nu numai.

Gainerele sunt sursa principală de carbohidrați cu eliberare lentă sau rapidă, în funcție de tipul lor. Carbohidrații cu eliberare lentă sunt o sursă de energie cu eliberare treptată și pot ajuta la restabilirea nivelului de energie înainte de sport sau în timpul activității fizice prelungite. Prin urmare, acestea pot servi ca mijloace eficiente pentru a vă crește aportul de energie în orice moment al zilei. În plus, în combinație cu nutrienții suplimentari din amestecurile all-in-one, pot reprezenta un înlocuitor ocazional pentru o masă cu drepturi depline.

Pe de altă parte, carbohidrații cu eliberare rapidă reprezintă o sursă de energie foarte ușor disponibilă. Consumul acestora este util în special pentru restabilirea rapidă a nivelului de energie pierdut după un antrenament. Consumul lor înainte, în timpul sau după antrenament va asigura refacerea rezervelor de energie sub formă de glicogen muscular. Acest lucru este util în special dacă vă așteptați la o sarcină fizică suplimentară într-o perioadă scurtă de timp, spre exemplu, în cazul antrenamentelor în mai multe faze de-a lungul zilei.

Nu în ultimul rând, gelurile energizante servesc ca modalitate eficientă și convenabilă de a vă reumple cu energie, în special în timpul antrenamentelor sau al activităților fizice. Prin urmare, bicicliștii, alergătorii și alți sportivi de rezistență vor beneficia de pe urma consumului acestor produse.

Alegeți din oferta noastră variată și simțiți pe propria piele magia gainerelor și a carbohidraților.

Afișați mai multe

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (11)
 2. Nutrend (5)
 3. ActivLab (4)
 4. Bodylab24 (3)
 5. Amix (2)
 6. Applied Nutrition (2)
 7. Reflex Nutrition (2)
 8. The Protein Works (2)
 9. Mammut Nutrition (2)
 10. Megabol (2)
 11. BSN (2)
 12. Optimum Nutrition (2)
 13. PVL (2)
 14. OstroVit (1)
 15. Wolfberry (1)
 16. Amazing Grass (1)
 17. MuscleTech (1)
Gramaj (g)
 1. 350 g (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Etichetele produselor
 1. Vegan (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Xylitol 350 g - Wolfberry
  Xylitol 350 g - Wolfberry
  0%
  0% (0)
  27,90Lei

1 Produs