MuscleTech Gainere

Gainere de la producător MuscleTech este o categorie de produse de nutriție sportivă bogate în nutrienți, în principal în carbohidrați și proteine, toate în proporții diferite. Acest lucru asigură faptul că amestecul rezultat este bogat în calorii și, prin urmare, este o modalitate excelentă de a suplimenta sau de a crește aportul caloric. Consumul gainerelor este potrivit în special pentru persoanele care doresc să-și acopere exigențele mari de energie ale unui stil de viață solicitant din punct de vedere fizic sau din cauza antrenamentelor intense. Acestea mai pot fi folosite și ca mijloc de a crește în greutate corporală. Cu toate acestea, consumul lor este potrivit și pentru sportivii care doresc să-și accelereze procesul de regenerare a organismului și să-și dezvolte masa musculară.

Tipuri de gainere și rolul lor:

 • Gainerele clasice conțin de obicei mai mulți carbohidrați cu eliberare rapidă și funcționează ca o sursă rapidă de energie. Gainerele cu un conținut mai mare de carbohidrați trebuie să fie consumate în perioada în care vă antrenați, adică înainte, după sau între fazele de antrenament pentru a vă restabili nivelul de energie din organism. După un antrenament, un gainer clasic poate fi folosit în combinație cu proteine sau BCAA pentru a crește astfel conținutul total de proteine ​​și potențialul anabolic rezultat
 • Amestecurile all-in-one conțin, de obicei, o cantitate mai mică de carbohidrați, mai multe proteine și sunt, de asemenea, îmbogățite cu alte ingrediente atent selecționate. Acest lucru le face o sursă complexă de nutrienți cu un profil echilibrat de proteine și carbohidrați cu absorbție lentă și rapidă, destinate unei restabiliri eficiente a nivelului de energie și a procesului de regenerare optimă a fibrelor musculare deteriorate. Profilul de ingrediente al amestecurilor all-in-one include vitamine, minerale, enzime digestive, creatină sau aminoacizi selecționați. Amestecurile all-in-one sunt potrivite chiar și după antrenament sau în orice moment al zilei ca modalitate de a vă crește aportul energetic sau ca înlocuitor pentru 1-2 mese la un moment dat, când vă grăbiți foarte tare. În plus, amestecurile all-in-one pot fi preparate cu lapte, ceea ce crește conținutul de nutrienți de calitate și energie.  

Prin urmare, ce gainere este indicat să alegeți? Răspunsul depinde în întregime de obiectivele voastre. Pentru a vă restabili rapid nivelul de energie, alegeți un gainer clasic. În cazul în care doriți o modalitate optimă de a vă crește aportul total de energie sau de a vă înlocui ocazional mesele când nu aveți timp să gătiți, alegeți un amestec all-in-one. Alegeți din oferta noastră variată și simțiți pe propria piele magia gainerelor.

Afișați mai multe

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (4)
 2. Amix (2)
 3. Megabol (2)
 4. PVL (2)
 5. Optimum Nutrition (2)
 6. BSN (2)
 7. The Protein Works (2)
 8. Reflex Nutrition (2)
 9. Bodylab24 (2)
 10. ActivLab (1)
 11. MuscleTech (1)
 12. Applied Nutrition (1)
Aromă
 1. prăjitură cu ciocolată și praline (1)
 2. vanilie (1)
Gramaj (g)
 1. 2330 g (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. 100% Mass Gainer - MuscleTech
  100% Mass Gainer - MuscleTech
  60%
  60 % (2)
  197,90Lei

1 Produs