Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gainer 737 500 g - Megabol

Producător: Megabol

Gainer 737 este cel mai popular din Slovacia, mai ales printre sportivii începători, deoarece conține 30% proteine într-o singură doză. Este îmbogățit cu glutamină și o gamă largă de vitamine. Acest Gainer solubil este conceput pentru creșterea extremă a masei musculare.

Indisponibil pe termen lung

Gainer 737 este cel mai bine vândut și mai popular gainer din Slovacia

Gainer 737 a câștigat statutul de cel mai bine vândut Gainer de pe piață, datorită proprietăților sale utile. Principala caracteristică a acestuia este gustul distinctiv și varietatea de arome, dar cel mai mare plus este procentul de proteine per doză. În aproximativ 100 g de produs pot fi găsite până la 30% de proteine, care sunt derivate din zeruri WPI, WPC și WPH, proteine izolate, germeni de grâu, o sursă bogată de L-glutamină. În plus, acesta conține aminoacizii liberi L-lizină și L-luceină. Comparativ cu Gainer-ii concurenți, procentul de 30% de proteine este un număr cu adevărat remarcabil în raport cu prețul său. Gainer 737 de la Megabol, pe piața din Slovacia are un loc cu adevărat unic iar de la an la an acest Gainer popular este și cel mai vândut.

 

Gainer 737 este cel mai cunoscut și cel mai popular produs al Companiei Megabol. Nu are concurent în raportul aromă - calitate - preț. Este un produs excelent pentru începători, care au probleme de greutate corporală, la prețuri accesibile; în plus este ideal pentru preparatul vrac. Gustul său este foarte puternic și are unele arome interesante, din care veți putea alege cu siguranță pe cea preferată. Este perfect solubil în apă și lapte. Cel mai eficient este înainte de antrenament și înainte de culcare.

 

gainer 737


Pentru cine este potrivit Megabol Gainer 737?

Gainer 737 al companiei Megabol este destinat în special sportivilor debutanți, care au probleme cu creșterea în greutatea corporală. Este, de asemenea, foarte popular, printre sportivii cu experiență, pe care îl consideră un produs adecvat pentru creșterea volumului muscular.

 

Beneficiile de bază ale produsului

  • Este îmbogățit cu 30 % proteine
  • Este conceput pentru creșterea masei musculare extreme
  • Este potrivit pentru prepararea în vrac
  • Complex optim de ingrediente și carbohidrați complecși
  • Conținut ridicat de glutamină
  • Include un set complet de vitamine
  • Nu are concurență în raportul preț-calitate
  • Are solubilitate excelentă
 

Ingrediente

Megabol Gainer 737 conține: WPC (concentrat proteic din zer), WPI (izolat proteic din zer), proteine din zer hidrolizat, izolat proteic din zer, adaos de L-glutamină și peptide proteice, aminoacizi liberi L-leucină și L-lizină, glucide simple și complexe, amestec de vitamine.

 

Dozare

Beneficiul fundamental al produsului Gainer 737 este menționat chiar de către producător, și anume greutatea sa de 70 de grame. Această doză se amestecă cu 300-400 ml de apă. În funcție de consumul direct după antrenament sau seara. Se recomandă ca produsul să fie amestecat cu lapte cu conținut scăzut de grăsime sau cu brânză de vaci. De asemenea, este recomandat amestecul produsului cu creatină, care este potrivită pentru prepararea în vrac. Consumul recomandat este de 1-3 ori pe zi în funcție de ceea ce conține dieta voastră.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale100 g
Proteine 30 g 
Carbohidrați 59 g
Grăsimi 0,8 g
Valoare energetică 1543 kJ / 363 kcal
Aminoacizi hidrolizați 2000 mg
L-leucină 100 mg
L-lizină 300 mg
Vitamina B1 (tiamină) 0,9 mg
Vitamina B2 (riboflavină) 1,1 mg
Vitamina B6 1,2 mg
Vitamina B12 0,65 mg
Vitamina B3 9,8 mg
Folacină 220 mg
Vitamina E 5,5 mg
Vitamina C 33 mg
Biotină 0,08 mg
Acid pantotenic 5,6 mg
Recenzii clienți

Gainer 737 500 g - Megabol

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gainer 737 500 g - Megabol
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Gainer 737 500 g - Megabol

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul