Electroactive 20 tab - ActivLab

Evaluarea:
100 % of 100
100% (1)
Producător: ActivLab

Electroactive sunt tablete efervescente care conţin toţi electroliţi: sodiu, potasiu, clor, calciu şi magneziu. Aprovizionarea cu electroliţi este una esenţială, pentru că ei se elimină împreună cu transpiraţia în timpul antrenamentelor dificile. Aceste tablete hidratează perfect, susţin funcţionarea cormală a muşchilor şi contribuie la transmiterea normală a impulsurilor nervoase.

Indisponibil pe termen lung

Electroactive: hidratează şi furnizează toţi electroliţii care au fost eliminaţi împreună cu transpiraţia

Electroactive sunt tablete efervescente care conţin toţi electroliţii: sodiu, potasiu, clor, calciu şi magneziu. Sodiul și potasiul contribuie la transmiterea normală a impulsurilor nervoase, precum și la creșterea hidratării complete a corpului. Calciul și magneziul sunt necesare pentru funcţionarea normală a musculaturii, asta şi în cazul mușchilor scheletici, netezi sau cardiace. Clorura este un electrolit negativ esențial. Electroactive este recomandat mai ales pentru orice deficit de electroliți care apare din cauza efortului fizic excesiv, precum și prevenirea acestei deficiențe. 

 electroliti Electroactive

 

Electroactive şi beneficiile sale

  • conţine toţi electroliţii: sodiu, potasiu, clor, calciu, magneziu
  • esenţial pentru creşterea musculară
  • contribuie la transmiterea normală a impulsurilor nervoase
  • hidratează perfect 
  • ideal ca profilaxie

 electroliti Electroactive

 

Ingrediente

Regulator de aciditate: acid citric, bicarbonat de sodiu, carbonat acid de potasiu, acid malic, substanțe de umplere: sorbitol, glucoză, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, arome, purtător de îndulcitor: polietilen glicol, îndulcitori: acesulfam K, sucraloză, coloranţi: albastru briliant - consumul poate avea efect negativ asupra activității și atenției copiilor.

 

Dozare

Dizolvaţi 1 tabletă de 2x pe zi în 250 ml de apă.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (2 tab)
Sodiu 600 mg
Potasiu 300 mg
Clorură 120 mg
Calciu 120 mg
Magneziu 60 mg

 

Atenţie

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu poate înlocui alimentaţia diversificată. Păstraţi într-un loc uscat, în ambalajul închis şi fără accesul copiilor. Termenul de valabilitate: până la data menţionată pe ambalaj.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Electroactive 20 tab - ActivLab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Electroactive 20 tab - ActivLab
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul