DAA Xtra 240 g - ActivLab

0%
0% (0)
Producător: ActivLab

DAA Xtra conține acid-D aspartic, care joacă un rol important în producerea hormonilor sexuali, îmbunătățește formarea libidoului şi ajută la crearea testosteronului. Are influenţă şi aupra creșterii rezistenței în timpul antrenamentului, ajută la creșterea forţei, îmbunătățirea calităţii mușchilor, vitalității și potenței.

Indisponibil pe termen lung

DAA Xtra pentru creşterea forţei, îmbunătăţirea calităţii muşchilor şi potenţei

DAA Xtra conține acid-D aspartic, care joacă un rol important în producerea hormonilor sexuali, îmbunătățește formarea libidoului şi ajută la crearea testosteronului.  Având în vedere faptul că asigură o creștere a nivelului de hormon masculin din organism, are un efect pozitiv la creşterea rezistenței în timpul antrenamentului, la îmbunătăţirea stării de spirit, de concentrare și la o recuperare mai bună după un efort fizic. Utilizând suplimentele cu DAA într-un mod regulat veți simți o creștere a forţei, îmbunătățirea calităţii mușchilor, vitalității și potenței.

 DAA Xtra

 

DAA Xtra şi beneficiile sale

  • creşte nivelul testosteronului natural
  • îmbunătăţeşte rezistenţa musculară
  • ajută la creşterea şi rezistenţa muşchilor
  • are efect benefic asupra libidoului şi a erecţiei

 

Ingrediente

D-aspartam de sodiu, agent de regulare a acidităţii: acid citric, agent anti-aglutinare: oxid de siliciu, îndulcitor: sucraloză, coloranţi: chinolină galbenă, portocală.

 

Dozare

Dizolvaţi o porţie de 5g în 250 ml de apă. Se recomandă utilizarea produsului înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 porție: 5 g
Acid D-aspartam 4000 mg

 

Atenţie

Respectaţi doza zilnică recomandată. Nu este indicat femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Păstraţi într-un spaţiu uscat şi răcoros. Feriţi de efectul direct al razelor solare. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.

Atenţionare alergeni: fabricat cu ajutorul echipamentelor care prelucrează şi produse ce conţin lapte, ouă, soia, grâu, crustacee, grăsime de peşte, alune şi arahide.

 

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DAA Xtra 240 g - ActivLab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DAA Xtra 240 g - ActivLab
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul