DAA 1000 120 tab - ActivLab

Evaluarea:
80 % of 100
80% (4)
Producător: ActivLab

DAA 1000 este acidul D-aspartic, care joacă un rol important în controlul producției de hormoni sexuali, crește nivelul de testosteron în organism, creşte rezistența în timpul antrenamentului, asigură o mai bună recuperare după antrenament, ajută la dezvoltarea masei musculare şi la formarea corpului. O capsulă conține 1000 mg de DAA.

Indisponibil pe termen lung

DAA 1000 - crește nivelul de testosteron, promovează eficiența, îmbunătățește recuperarea și ajută la construirea musculaturii

DAA 1000 este acidul D-aspartic care se găseşte în mod natural în hipofiză, hipotalamus și în testicule și este un produs metabolic al acidului L-aspartic. DAA joacă un rol important în controlul producției de hormoni sexuali, ce  reprezintă un efect fiziologic puternic care constă într-o creștere semnificativă a hormonului luteinizant (LH), crește nivelul de testosteron din organism, creşte rezistența în timpul antrenamentului, asigură o mai bună recuperare după un efort fizic, ajută la dezvoltarea masei musculare si la formarea corpului. DAA creşte în organism nivelurile de neurotransmitatori - dopamină şi GABA, care îmbunătățesc memoria și au un efect antidepresiv. Datorită gamei largi de efecte fiziologice ale acidului D-aspartic, DAA 1000 este un supliment excelent în dezvoltarea masei musculare și modelarea corporală.


daa 1000 activlab

 

DAA 1000 şi beneficiile sale

  • conţine o doză optimă de acid d-aspartic
  • creşte nivelul de testosteron
  • creşte rezistenţa
  • susţine recuperarea după antrenament
  • ajută la dezvoltarea masei musculare
 

Ingrediente

Acid D-aspartic, agent antiaglomerant: E470b, capsulă (gelatinăa, colorant E171).

 

Dozare

Administraţi 2 pastile cu 2 ore înainte de antrenament şi 2 pastile înainte de culcare. Consumaţi o cantitate suficientă de apă. Doza zilnică maximă: 4 pastile ( 4000 mg DAA). Termenul de administrare recomandat de DAA: 4 săptămâni.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (4 caps)
Acid D-aspartic 4000 mg 

 

Atenţie

Supliment nutriţional. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu poate înlocui o alimentaţie diversificată. Nu este destinat copiilor, femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros, fără accesul razelor solare şi fără accesul copiilor. Produsul nu conţine nici o substanţă din Lista substanţelor interzise a Codexului mondial Antidoping, nici ingrediente modificate genetic. Produsul poate conţine urme de soia, grâu şi nuci. Producătorul, transportatorul şi distribuitorul nu răspund de daunele provocate de administrarea sau depozitarea neadecvată a produsului. Consumaţi până la data de valabilitate menţionată pe ambalajul produsului.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți DAA 1000 120 tab - ActivLab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:DAA 1000 120 tab - ActivLab
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul