Creatina Ethyl Ester - Vitalmax

0%
0% (0)
Producător: Vitalmax

Creatina Ethyl Ester este o creatină monohidrat renumită şi de mulţi ani dovedită într-o formă avansată aşa numită formă etil ester. În principiu, este vorba de o creatină monohidrat îmbunătăţită şi modificată care are o absorbţie mai bună în celulele musculare, creşte semnificativ forţa musculară şi performanţa. În plus, nu are tendinţa de balonare a tractului digestiv.

Indisponibil pe termen lung

Creatina Ethyl Ester - o formă mai stabilă de creatină, cu o absorbţie excelentă, ce creşte forţa musculară şi performanţa

Creatina Ethyl Ester este o creatină monohidrat renumită şi de mulţi ani dovedită într-o formă avansată aşa numită formă etil ester. În principiu este vorba de o creatină monohidrat îmbunătăţită şi modificată eficient, care are o absorbţie mai bună în celulele musculare şi efecte puternice asupra activităţii lor. Esterii se gâsesc frecvent în țesuturile adipoase ale corpului uman. Prin esterificarea substanţelor se obţine o creștere substanțială a proprietăţilor lipofile (proprietățile de utilizare a țesuturilor adipoase ca mecanisme perfecte de transportare). Datorita acestui fapt, creatina esterificată poate utiliza această grăsime (ester) pentru a pătrunde mult mai bine şi uşor prin peretele celular, în interiorul celulei urmând ca acţiunea şi efectele sale asupra funcțiilor celulare vor deveni semnificativ mai puternice şi mai considerabile decât în cazul creatine monohidrat simple.

 Creatina Ethyl Ester - Vitalmax

 

Creşte forţa şi performanţa musculară mai eficient şi mai considerabil decât creatina monohidrat, nu are tendinţa de balonare a tractului digestiv şi retenţiei de apă în ţesuturile subcutante, nu necesită utilizarea paralelă de carbohidraţi pentru o absorbţie mai bună în masa musculară iar pentru a obţine un efect similar este suficientă şi o doză mai mică decât ar fi fost necesar să cosnumaţi dintr-o creatină monohidrat obişnuită. Vitalmax Creatin Ethyl Ester este pe scurt o creatină mult mai efectivă, eficientă şi avantajoasă economic decât o creatină monohidrat obişnuită, contribuind astfel la rezultate mai bune şi mai rapide în creşterea forţei, masei musculare şi a performanţei.

 

Creatina Ethyl Ester şi beneficiile sale

  • o formă mai stabilă de creatină
  • se absoarbe mai bine decât creatină monohidrat
  • susţine creşterea masei musculare
  • creşte forţa musculară şi perfomranţa
  • nu provoacă balonări

 

Ingrediente

Creatină ethyl ester HCl, taurină, vitamina B6 (pirodoxină hidroclorid), capsulă de gelatină.

 

Dozare

Administraţi 2 pastile zilnic, 1 pastilă cu 30 de minute înainte de antrenament şi o pastilă imediat după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale 1 doză (2 caps)
Creatină Ethyl Ester (HCI) 1600 mg
Taurină 8,28 mg
Vitamina B6 1,12 mg

 

Atenţie

Depozitaţi într-un loc uscat la o temperatură de max. 25°C, într-un vas cu posibilitatea de închidere şi fără accesul copiilor. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Creatina Ethyl Ester - Vitalmax
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina Ethyl Ester - Vitalmax
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul