Harbinger Centuri fitness

Centuri fitness de la producător Harbinger este o categorie care oferă o selecție diversă de centuri fitness atât pentru bărbați, cât și pentru femei, indiferent dacă se antrenează de ceva timp sau sunt abia la început. Aceste centuri sunt deosebit de utile în timpul antrenamentelor grele cu haltere de la sală. Ele ajută la întărirea trunchiului, favorizând tehnica adecvată și reducând riscul de accidentare. În cele din urmă, ele ușurează ridicarea greutăților mai grele. Sunt utilizate în mod obișnuit în antrenamente cu haltere, powerlifting, CrossFit și antrenamente obișnuite la sală. Sunt utile în special pentru diferite exerciții, cum ar fi genuflexiuni, îndreptări, împins din culcat și alte exerciții de forță în care stabilizarea trunchiului este esențială. În această categorie, veți găsi și centuri pentru greutate extra sau centuri din neopren.

 Afișați mai multe

Cum să alegeți o centură fitness?

Alegeți o curea în funcție de scopul și preferințele personale. Puteți alege dintre diverse materiale și tipuri de prindere.

  1. Centuri cu fermoar: Acestea permit ajustarea precisă în funcție de mărimea taliei.
  2. Centuri cu cataramă: Acestea se fixează cu o cataramă clasică sau cleme cu eliberare rapidă. Puteți alege între centuri din piele sintetică sau tăbăcită care asigură durabilitate maximă.
  3. Centuri Dip Belt: acestea sunt dotate cu un lanț de oțel pentru a agăța greutăți precum plăci sau kettlebell, făcând exercițiile precum tracțiuni la o bară de tracțiuni sau flotări la bare paralele mai provocatoare.
  4. Centuri lombare din neopren: Acestea încălzesc partea inferioară a spatelui și îl protejează de dureri de spate.

Care sunt beneficiile centurilor fitness?

O centură fitness sau centură pentru ridicare greutăți este un instrument practic pentru întărirea trunchiului. Ajută la stabilizarea coloanei vertebrale, sporind siguranța în timpul exercițiilor fizice. În plus, ajută la respirația abdominală corectă, care este crucială pentru activarea sistemului de stabilizare profundă a coloanei vertebrale (DSS). Toate acestea contribuie la realizarea unei tehnici adecvate de exercițiu. Ca urmare, vă poate fi mai ușor să ridicați greutăți mai mari sau să faceți mai multe repetări de genuflexiuni, îndreptări și alte exerciții de forță. Puteți chiar să atingeți noi recorduri personale!

Dacă nu sunteți interesați de centurile tradiționale, vă oferim și centuri fitness pentru femei cu un design unic.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.