Wolfberry Carbohidrați lenți

Carbohidrați lenți de la producător Wolfberry este o categorie ce conține produse bogate în carbohidrați cu eliberare lentă, care servesc ca sursă constantă și graduală de energie și care este livrată organismului într-o perioadă de timp. Acești carbohidrați sunt absorbiți mai lent în fluxul sanguin, ceea ce înseamnă că organismul folosește energia rezultată pe o perioadă mai lungă de timp.

 Afișați mai multe

Carbohidrații cu eliberare lentă se găsesc în:

 

Amestecurile instant foarte solubile ce conțin carbohidrați cu eliberare lentă pot fi:

 • cu o singură componentă
 • multi-componente, ce combină proprietățile mai multor tipuri de carbohidrați pentru un efect maxim. Acestea conțin adesea și alte ingrediente, cum ar fi electroliți care se pierd prin transpirație în timpul activității fizice și al căror nivel trebuie completat. În plus, acestea pot fi îmbogățite și cu aminoacizi selecționați pentru îmbunătățirea performanței sportive.

 

Prin urmare, carbohidrații cu eliberare lentă sunt ideali ca sursă constantă de energie înainte sau în timpul performanței sportive prelungite și, de asemenea, ca o modalitate de a o îmbunătăți în continuare. Cu toate acestea, carbohidrații cu eliberare rapidă sunt mai potriviți pentru a restabili rezervele de energie epuizate sub formă de glicogen muscular după o activitate sportivă. Nu ezitați și achiziționați-vă produsele din oferta noastră de carbohidrați cu eliberare lentă.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Nutrend (2)
 2. GymBeam (2)
 3. ActivLab (1)
 4. Wolfberry (1)
 5. Mammut Nutrition (1)
Gramaj (g)
 1. 350 g (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Xylitol 350 g - Wolfberry
  Stoc epuizat

1 Produs