Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Caffeine 90 tbl - Gym Beam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
87 %

Caffeine sunt niște comprimate de cafeină cu un conținut de până la 200 mg de cafeina, fiind cel mai popular stimulent din lume. Se utilizează îndeosebi de către culturisti, alteți și alți sportivi care au nevoie de o se energiza inainte de antrenament, pentru a-și îmbunătăți performanța, concentrația și vigilența. În plus, cofeina stimulează degradarea grăsimilor si ca urmarea duce la pierderea kilogramelor suplimentare.

În stoc
Preţ special   23,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Caffeine - cel mai popular stimulent cu cafeină din lume,  pentru o energizare înainte de antrenament,  îmbunătățire a performanței  și ardere a grăsimilor

Caffeine sau cafeina este cel mai popular stimulent din lume, iar tabletele de cafeina reprezintă cea mai utilizată formă de stimulare printre culturisti si sportivi. Nimic nu stimulează organismul mai bine decât cofeina. O serie de studii au confirmat faptul că aceasta mărește vigilența, concentrația, imbunatateste starea de spirit și toleranta la durere, degradează grăsimile și îmbunătățește performanța fizică.


Caffeine este un produs cu cea mai mare concentrație autorizată  de cafeină - 200 mg per tabletă. Aceasta înseamnă că ea are niște proprietăți cu efecte  puternice de stimulare asupra sistemului nervos și de ardere a grăsimilor. Cel mai bine este să utilizați acest produs înainte sau în timpul exercițiilor fizice, pentru a mări performanța fizică și pentru a reduce oboseala.

             

Caffeine Gymbeam

 

Cofeină funcționează cu adevărat?

O mulțime de cercetări au confirmat efectele stimulatoare ale cofeinei și au concluzionat că, în plus, pe lângă utilizarea ei, are loc și o scădere în greutate. Cel mai important factor care a influențat  această scădere de greutate a fost efectul de stimulare, datorită căruia sportivii se antrenau mai intens, mai concentrat și mai mult timp. Astfel, se ard mai multe calorii. Cafeina crește în mod direct termogeneza, ceea ce a contribuit la degradarea lipidelor. Sportivi care nu au avut nici un rezultat înregistrat după ce au luat cofeina, au avut sau un regim alimentar irațional sau au administrat incorect acest supliment.

  

Efectele cafeinei

  • reduce oboseala
  • mărește performanța
  • crește activitatea mentală
  • stimulează arderea grăsimilor
  •  transformă rezervele de grăsime în sursă de energie în timpul antrenamentului și astfel nu epuizează resursele de glicogen
  • are un efect pozitiv asupra secreției de adrenalină, care pregătește organismul pentru un  stres extrem și îl stimulează pentru o performanță mai mare
  • stimulează sistemul nervos central si îmbunătățește concentrația
  • mărește capacitatea organismului de a rezista la oboseală în timpul activității fizice aerobe și anaerobe

 

Ingrediente

Cafeina anhidra, sorbitol, celuloză microcristalină, stearat de magneziu.

 

Mod de administrare

Vă recomandăm să luați 1-2 comprimate de cafeina pe zi,  cu 60-90 minute înainte de antrenament.

 

Tabel cu valori nutritive

Valori nutriționale1 tabletă
Valoarea energetică 2 kJ / 0,5 kcal
Lipide 10 mg
Glucide 0,3 g
Proteine 0 mg
Cafeină 200 mg;
Recenzii clienți

Caffeine 90 tbl - Gym Beam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Caffeine 90 tbl - Gym Beam
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Caffeine 90 tbl - Gym Beam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul