Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA Xtra 800 g - Activlab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
76 %

BCAA X-tra este o sursă de aminoacizi BCAA, leucină, valină și izoleucină. Fiecare doză conține până la 5 grame de BCAA în raportul de 2:1:1. Acțiunea preparatului este intensificată suplimentar de L-glutamină, un aminoacid esențial pentru sinteza proteinelor. Aceste BCAA accelerează regenerarea și previn catabolismul.

Indisponibil pe termen lung

BCAA X-tra împotriva catabolismului și în sprijinul regenerării

BCAA X-tra este o sursă concentrată de aminoacizi cu lanț ramificat BCAA. Catena ramificată de aminoacizi formează aproximativ 1/3 din masa musculară, activă anti-catabolic și ia parte, de asemenea, în sinteza proteinelor musculare. BCAA X-tra este soluția ideală pentru persoanele care doresc o masa musculară și o forță mai mari, de asemenea, o reducere a țesutului adipos. O doză (10 g) de BCAA X-tra conține până la 5 g de aminoacizi ramificați într-un raport de 2:1:1. Acțiunea preparatului este intensificată suplimentar de L-glutamină, un aminoacid esențial pentru biosinteza proteinelor și, de asemenea, pentru cei care doresc intensificarea performanței și a masei musculare. Este recomandat atât pentru sportivii profesioniști cât și amatori. Acesta accelerează regenerarea organismului după un efort fizic. Previne catabolismul.

  bcaa x-tra

 

Dozare

În zilele de antrenament luați, dizolvat în 250 ml de apă, 10 g (2 lingurițe) înainte de antrenament și 10 g după antrenament. În zilele de non-antrenament: o doză de 10 g înainte de mese.

 

Ingrediente

L-glutamină, L-leucină, L-valină, L-izoleucină, acizi: acid citric și citrat de sodiu, arome, indulcitor E950, coloranți: E104 (aromă de lamâie și de portocale), E110 (grapefruit și portocală), E124 (grapefruit și cireșe) - poate afecta concentrarea. Produsul poate conține urme de soia, grâu și nuci.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționaleper 1 doză (10 g)
Calorii 34 kcal
Proteine 8,5 g
Carbohidrați 0 g
Grăsimi 0 g
L-glutamină 3,5 g
L-leucină 2,5 g
L-valină 1,25 g
L-izoleucină 1,25 g

 

Atenție

Produsul nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. După deschiderea ambalajului și după folosire, închideți-l cu atenție. Nu utilizați produsul ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu conține nici o substanță interzisă din Lista Codului Mondial Anti-Doping, sau ingrediente modificate genetic. Se depozitează într-un loc uscat, la o temperatură între 10°C și 25°C. Depozitați departe de lumina directă a soarelui.

Recenzii clienți

BCAA Xtra 800 g - Activlab

Evaluarea globală a produsului

76%
76%
Scor mediu din 8 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

80 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile BCAA Xtra 800 g - Activlab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:BCAA Xtra 800 g - Activlab
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

BCAA Xtra 800 g - Activlab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul